lauantai 13. elokuuta 2011

As sweet as it gets.

Sain Saralta Ps.Rakastan Kirjoja-blogista aivan ihanan tunnustuksen, iso kiitos Sara :) Tunnustuksen mukana tuli haaste jossa pitää kertoa oma lempiväri, lempiruoka ja haaveiden matkakohde.

Lempivärini on ehdottomasti ruskea. Yhdistelen ruskean kanssa sujuvasti muita lempivärejäni pinkkiä (tai haaleamman vaaleanpunaista), mustaa (joku tyylitietoinen varmaan saa tästä hyvästä halvauksen), turkoosia, keltaista, valkoista, oranssia, farkkusinistä, punaista, limen/omenanvihreää. Ruskea sopii mielestäni hyvin kaikkiin vuoden aikoihin ja on minulle hyvin sopiva väri :)

Lempiruokani on isännän tekemä spagettivuoka, johon tulee jauhelihaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, fetaa, juustoraastetta ja kunnolla kermaa. Noudatan nykyään vähähiilarista ruokavaliota, joten tämä herkku on taaksejäänyttä elämää (ainakin toistaiseksi). Nykyisen ruokavalioni puitteissa lempiruokaani on ehdottamasti kunnon pihvi ja sen kanssa raikas salaatti :)

Haaveideni matkakohde on New York. Olen halunnut matkustaa sinne aivan pikkutytöstä lähtien ja joku päivä toteutan unelmani. Muita kiinnostavia paikkoja missä haluaisin käydä ovat Kreikan saaristo, Kroatia, Puola, Australia, Uusi-Seelanti ja Skotlanti.

Jaan rakkautta taas eteenpäin ja ojennan tunnustuksen sekä haasteen Minnalle Glitz&Glam-blogiin,  Nekulle Lazy Dynamite-blogiin, Anulle Make-up Everyday-blogiin ja Pandalle Piece of Panda-blogiin :)

3 kommenttia:

  1. Paljon kiitoksia tunnustuksesta! :)

    VastaaPoista
  2. Mä en oikeastaan tykkää ruskeasta tai no riippuu tietty sävystäkin. Joissain baareissa tai isommissa keikkapaikoissa oon nähnyt ruskeita nojatuoleja, jotka on mun mielestä aivan ihania.

    Vaatteissa tykkään harvemmin ruskeasta väristä, joku vaaleanruskea voi olla kiva mutta niissä tummemmasta en tykkää oikeastaan ollenkaan. Aika vähän mulla on ruskeita vaatteita, ainakin yksi t-paita löytyy tummanruskeana ja toppi vaaleanruskeana. Myös uimapukuni on ruskea ja siinä väri onkin kiva.

    Jotkut on tosiaan ihan kauhussaan aina jos jotkut yhdistää ruskeaa ja mustaa. Mun mielestä ne ainakin joskus sopii hyvin yhteen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)