maanantai 4. heinäkuuta 2011

Ruusuinen Omena ja mattaa pintaa.


Tilasin viime kesänä elämäni ensimmäisen Lily Lolon tuotteen joka oli mineraalipuuteri. Olin monista blogeista lukenut miten loistava se oli ja näin ollen halusin itse päästä testaamaan miten erinomainen tuote olikaan kyseessä. Mineraalipuuteri osoittautuikin oikein hyväksi, ainoa miinus on vain se, että se ei ainakaan minulla pidä kiillottomana nassua kovin pitkään.

Mineraalipuuterin tilailin silloin Nelly.comista, mutta nyt kuulin että Lily Loloja saa myös Biodellystä :) ja hinnatkin ovat Nellyn hintoja huokeammat. Klikkailin itseni sivuille katsomaan mitä kaikkea sitä voisikaan tilata.

Olin jo pidemmän aikaa tarvinnut irtopuuterin joten sen ostos oli täysin perusteltu. Selailin myös poskipunat läpi ja enkä voinut vastustaa herkullisen värisiä ja ilmeisen runsaspigmenttisiä punia. Joten klik klik myös poskipunalle.


Valitsin irtopuuteriksi Flawless Matte-puuterin (sisältää kaolin-savea) joka näin ollen hillitsee rasvaisen ihon kiiltoa. Minulla on vanhemmiten alkanut kasvojen iho kiiltää todella herkästi ja nykyään valitsenkin meikkivoide+puuterituotteet aina mattapintaisina jos vain mahdollista.
Puuteri on sävyä transluscent joka mukautuu siis mihin tahansa ihon sävyyn vaikka purkissa se näyttääkin lumivalkealta jauheelta. Näin +30 asteen helteillä tämäkään puuteri ei ennakkolupauksista huolimatta jaksa pitää ihoa aivan kiillottomana vaan kaipaa tuekseen jossain kohtaa päivää vähän pientä korjailua. Muuten tykkään tästä hyvin paljon, tämä levittyy kauniisti, ei tosiaan värjää naamaa vitivalkoiseksi ja tuntuu olevan hyvin riittoisaa. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.
Poskipunaksi valitsin Rosy Applen joka on sarjan hohtaviin sävyihin kuuluva puna.  Ihastuin tuohon kyseiseen sävyyn hetimiten ja koska meikkaan melkeinpä aina usein ruskeilla sävyillä, tämä tuntui hyvin järkevältä valinnalta siihen tarkoitukseen.

Poskipunassa on pigmenttiä ja sitä on todella PALJON. Luulenpa, että tuo purkki tulee kestämään useita vuosia vaikka käyttäisin sitä päivittäin. Tässä kuvan swatchissa on aivan pienen pieni murunen punaa eli hyvin levittyy ja väriä piisaa. Tämä on yksi kivoimmista ja kauneimmista poskipunista joita minulla on koskaan ollut.

 And in action: kesän päivettämälle iholle (tai purkista otetun rusketuksen päälle) tämä sävy menee aivan loistavasti.

Ja hieman toisenlaisessa valossa. Ihana, omenainen, kaunis väri :)

LilyLolo-arvostelut jatkuvat: minulle on vielä tulossa 4 luomiväriä! Mutta niistä lisää jahka saapuvat.


3 kommenttia:

  1. Haastoin sinut http://glitz8glam.blogspot.com/2011/07/top-10-stylish-award.html

    VastaaPoista
  2. Tuo poskipuna näyttää kyllä kasvoilla aivan mielettömältä! Sait juuri mutkin haluamaan tuon kyseisen purkin :D

    VastaaPoista
  3. M: :) se on AIVAN ihana! Kannattaa tosiaan ostaa tuolta Biodellystä, siellä nuo LL:t on mukavan hintaisia :) Varoitan, että noit poskipunasävyjä on muitakin herkullisia...suunnittelen just, että ostaisin vielä toisenkin ihanan sävyn :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)