torstai 21. heinäkuuta 2011

Posket hehkumaan!

Olen parantumaton kosmetiikkaholisti jolla ei ole enää aikoihin ollut mitään tolkkua eikä käytännön järkeä mukana kosmeostoksissa. Jos löydän toimivan meikkituotteen, saatan hamstrata sitä useissa eri väreissä. Tämä sama ideologia pätee myös kenkiin, vaatteisiin, käsilaukkuihin ja vaikka mihin muuhunkin.

Kirjoittelin viime viikolla Constance Carrollin hyvinkin toimivasta, hohdetta antavasta poskipunasta. Uhkailin jo silloin, että saatan ostaa vielä tuotteen kylmän sävyisenä.

Ja niinhän siinä kävi. Plus että mukaan lähti vielä tuollainen persikkainen sävy jonka olemmassaoloa en ekalla ostosreissulla edes huomannut.

 Kylmät sävyt antavat samanlaisen hohteen poskille kuin ne ihanan ruskeat sävytkin joista kirjoittelin aiemmin. Tässäkin on pigmenttiä mukana todella hyvin ja neljällä eri sävyllä pystyy leikkimään melko laajalti. Kokeilin sävyjä myös luomille ja siellä ne toimivat myös vallan mainiosti.

Tähän persikkaiseen sävyyn petyin aavistuksen verran! Pigmenttiä löytyy, mutta se on hyvin hyvin vaaleaa ja omalla rasvattoman maidon värisellä ihollani, nämä sävyt eivät paljon erotu :/ Shimmeriäkin on myös jotekin kahta siskoaan paljon vähemmän. 

Ostin nämä siis Tarjoustalosta ja arvatkaas mitä muuta löysin samalla reissulla:


 MNY:n meikkiständi pönötti komiasti kosmeosastolla ja pakkohan sieltä oli jotain mukaan temmata! Isäntä taas huokaili jo tutuksi muodostunutta "En ymmärrä vaimoni kosmetiikkahimoa"-mantraansa, mutta en välittänyt siitä :D Nappasin tämän huikean pinkin poskipunan mukaani.

Aivan ihana sävy ja hyvä pigmentti! Ai että mä sitten tykkään tästä sarjasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)