maanantai 11. heinäkuuta 2011

Oh Constance.

Constance Carroll oli ensimmäisiä meikkimerkkejä joita ostin kun aloitin pitkän ja intohimoisen suhteeni kosmetiikan maailmassa. Merkkiä myytiin lähinnä halpahalleissa ja messuilla. Muistan miten eräs sukulaistyttöni oli töissä eräällä maahantuojalla jonka valikoimiin kuuluivat CC:n tuotteet. Hänen kauttaan ostin mm. luomiväripaletteja, joissa oli 6 pitkulanmallista luomarinappia, kansi oli läpinäkyvä ja rasian pohja oli viininpunaista muovia.


Kaikissa sarjan tuotteissa taisi olla viininpunainen hylsy? Muistan ainakin, että huulipunahylsyn korkki murtui heti ja omat huulipunani olivatkin varsin teipattuja versioita. CC:n kokoelmiin kuului myös tuoksut jotka olivat jäljiltelmiä, Poison oli Poseidon, Paris oli muistaakseni Parisian, Obsession oli Madness jne. Pulloissa oli musta muovikorkki ja pullot olivat kulmikkaita lasipulloja. Kaikki aivan saman näköisiä, korkissa luki vain suurin kultaisin kirjaimin tuoksun nimi.

Jossain vaiheessa CC:n tuotteet vain katosivat jonnekin ja olin oikeastaan unohtanut koko sarjan olemassa olon kunnes viime kesänä ostin Tarjoustalosta yhden CC:n kynsilakan.
Nyt viime reissulla Tarjoustaloon tein uuden löydön ja koska hinta oli naurettavan halpa, nappasin koriini tämän:


Shimmer Glimmer aurinko/hohdepuuteri.
Hintaa taisi olla alle 5 euroa ja sama viininpunainen tunnusväri näyttää edelleen olevan sarjan pakkauksissa. Ostin tämän aivan täysin herätteenä ja sillä mielin, että tuskin tästä oikeasti mihinkään on.
Sain todeta, että kyllähän tästä vaan olikin johonkin.

Puuterissa on erittäin kaunis sävy ja se tuo vallan mainiota hohdetta poskiluulle. Olen käyttänyt tätä myös luomarin päällä ja voin kertoa, että toimii myös niin. Eipä siis mennyt 4,95 € hukkaan! :) Shimmer Glimmeriä oli myös tarjolla kylmissä sävyissä ja olenkin ajatellut, että sen ostan varmaan seuraavalla TT:n reissulla. Olen tykästynyt tähän ihan kamalan paljon ja tästä on tullut hyvä kaveri Lily Lolon poskipunalle. Yhdessä tämän kanssa poskiin saa aivan uskomattoman terveen hehkun :)

Onko sinulla kokemuksia CC:n kosmetiikasta? :)

2 kommenttia:

  1. Tuoksuiko tuo samalta kuin CC:n puuterit? Toi Constance Carroll tuo ihanat muistot ensimmäisistä meikeistäni. Puuteri ja luomiväri (missä vaahtomuovisiveltimessä oli saman sävyinen varsi kuin pakkaus). Lisäksi minulla oli The Body Shopin silmienrajauskynä kulta/pronssi, millaisen löysin myös viime syksynä.
    Taisin kommentoida myös viimeksi kuin kerroit CC:stä? Olis pitänyt hamstrata noita silloin lisää...
    Hannak

    VastaaPoista
  2. Hannak: Itseasiassa tuo ei muuten taida tuoksua oikein miltään. Muistelisin, että kommentoit silloin kun ostin sen kynsilakan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)