perjantai 15. heinäkuuta 2011

Nonnulan uusi ilme.

Nonnulan historian aikana ulkoasu on vaihtunut moneen kertaan. Blogi on kuin sen emäntäkin; yhtä lookia ei voi kauan pitää ettei ala kyllästyttämään :D (Allekirjoittaneella tämä ilmenee lähinnä hiusten värissä...väri saattaa vaihtua muutaman kerrankin vuodessa)

Päädyin tälläiseen astetta romanttisempaan ulkoasuun, Nonnula on kuitenkin paikka jossa jaetaan hyvää mieltä, onnellisuutta ja rakkauttakin :) Sivupalkin "love" teksti sopii siis blogin tematiikkaan varsin loistavasti. Rakkaus kosmetiikkaan roihuaa tulisena ja kaikki elämän kauniit asiat saavat sydämen tykyttämään nopeammin.

Koska blogini on minulle erittäin rakas harrastus ja kaikki lukijani ovat minulle tärkeitä, haluaisin kuulla hieman mielipidettä onko tämä uusi ulkoasu kiva? Vai ihan plää? Vai onko se kenties aivan horror?
Ulkonäöllä on merkitystä, vaikka yleisesti muuta väitetäänkin :)

4 kommenttia:

 1. Aikoinaan, kun värjäsin hiuksia niin ostin varmaan aina eri hiusvärin :D. No aluksi värjäsin aika paljon punaisella, mutta on ollut myös vaaleeta ja mustaa. Nyt oli 1,5 vuotta etten värjännyt ollenkaan ja sitä ennen oli mustat hiukset ehkä muutaman vuoden.

  VastaaPoista
 2. Piristävää vaihtelua moniin kamalan tummiin blogipohjiin verrattuna :)

  VastaaPoista
 3. Se on niin totta, että ulkonäöllä on väliä, koska ensi näkemällä tehdään muutamassa sekunissa mielipide asioihin ja ihmisiin ulkonäön perusteella. Sen jälkeen joko tutustutaan sisältöön tai sitten ei.

  Nätti ulkoasu Nonnulalla. :)

  VastaaPoista
 4. Ruu: Tuo oli kiva kuulla :) kiitos!

  Minna: Niimpä, mun mielestä on melkeinpä tekopyhää sanoa, ettei ulkonäöllä ole merkitystä, koska siihenhän sitä ekaksi kiinnittää huomiota :)

  Kiitos paljon <3 :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)