torstai 14. heinäkuuta 2011

MNY state of mind.

En tiedä onko minulla kosmetiikan sivistyksessäni New Yorkin kokoinen aukko, mutta törmäsin ekskursiollani Raumalle sellaiseen merkkiin joka oli ihan nevahööd.

Jollain lailla tämä kuulosti tutulta, mutta ei kuitenkaan. Voi olla, että on tuttu jostain blogista ja jäänyt sitä kautta mielen perälle? Kuitenkin tämä tuli vastaan kuin ventovieras. Kyseessä on siis Maybelinen jokin pikkusisar-sarja joka on kaikesta päätellen tarkoitettu nuorille? Noh, en mä vielä ole vanha, vaikka teinivuodet ovatkin jossain aikaa ennen kännyköitä ja internettiä. Ja koska olen parantumaton, pakkohan tämän sarjan tuotteita oli kohnia oikein ajan kanssa. Ja koska hyllyn päällä oli lappu "KAIKKI TUOTTEET ALLE 5 €" ei enää muuta tarvittu, minua ei pysäyttänyt enää mikään. Parkkeerasin standin eteen ja aloitin tutkimisen.

Saaliini oli pieni, mutta vakuuttava. Kaksi luomaria (peruskivat RUSKEAN sävyt, ei voi mennä metsään), kaksi todella herkullista kynsilakkaa (isäntä kysyi tässä vaiheessa ovatko nämä kynsilakat tuhannes ja tuhannes ensimmäinen. Joo eivät ole, ehkä yhdeksäskymmenes ja yhdeksäskymmenesensimmäinen. Hei, kuka tälläisiä laskee? Miehetkö?) ja herkullisen kimaltava huulikiilto.

Luomarit ovat aavistuksen punertavia, lilahtavia etten sanoisi. Koostumus oli ihan ok pigmenttistä ja eikä varisseet ollenkaan. Hyvä hinta-laatusuhde siis.

Tässä he ovat pikaisesti tehdyssä meikissä testissä. En muistanut laittaa pohjustajaa edes alle (okei, miten sen voi unohtaa? No näköjään voi kun on kiire) Tästä huolimatta, molemmat pysyivät kivasti lämpimästä päivästä huolimatta. Näillä saa kivan arkimeikin aikaiseksi ja humppameikissä tukevat kivasti jotain muita luomareita :)

Huulikiillon sävyksi valitsin uuden hulluuteni, korallinpunertavan. En siis mitään nudea, vaikka niitäkin olisi ollut vaikka mitä ihania tarjolla. Oho, mulla oli siis näköjään jokin itsehillintä mukana siellä reissulla, tajusin just itsekin tämän :D

Huulilla melko läpinäkyvä, mutta hyvin kimalteinen. Koklasin tätä myös huulipunan kanssa ja AVOT! Voin sanoa, että kuulkaa toimii!


Kynsilakoiksi valitsin ihanan metsäisen ja sammaleisen metallivihreän ja kuparisen oranssin.

Nyt harmittaa kun en ostanut näitä lakkoja enemmän. Peittävyys on ihan kymppiluokkaa! Yksi kerros riittää peittämään ja kuivuu nopsaan. Pysyy kynsissä aivan mielettömän hyvin. (kuvanotto hetkellä lakat ovat olleet kynsissä 4 päivää)

Kenelle tämä sarja on tuttu? Mielipiteitä? :)

3 kommenttia:

  1. Minä hankin sinisen huulikiillon ja yhden poskipunan kun näihin törmäsin kaupassa. :) Ihan hyvältä vaikuttaa kun ovat kuitenkin halpoja, kynsilakkoja pitäisi vielä päästä testaamaan ja luomivärejä!

    VastaaPoista
  2. Ostin pari kynsilakkaa ja olin tosi tyytyväinen. Peittävyys hyvä, samoin levittyvyys ja kesto. Loistava hinta laatuunsa nähden. Tekisi mieli ostaa muutama lakka lisää ! Katselin juuri noita lakkoja, jotka olit ostanut.

    VastaaPoista
  3. En oo ko. meikkejä kokeillut vielä, mutta törmäsin noihin Lempäälässä Kuljun kartanossa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)