perjantai 15. heinäkuuta 2011

Loppuneet.

Loppuunsa tulivat:

1. Avonin Skin So Softin Mineral Pearls-vartalokuorinta.
Todella hyvä vartalonkuorija, mukana paljon pientä soraa josta ainakin meikäläinen tykkää. Näin tulee tunne, että tuote todella kuorii. Häpeäkseni en nyt muista onko tämä(kin) tuote jo lopetettu Avonin valikoimista? Jos ei, pitääkin muistaa tilata lisää.

2. Balea Kookoshiusnaamio
Saksasta tuomani varsin kookoksinen hiusnaamio oli hyvä. Vaikutusaika oli vain 2 minuuttia jonka aikana hiuksista ehti tulla silkkiset, pehmeät ja hyvin hoidetut. Ja hyvin kookoksisen tuoksuiset. Tätä voisi haluta lisääkin, mutta kas kun Baleaa ei saa Suomesta :( Ensi kesälle olemme suunnitelleet Saksan reissua, joten ehkä sitten tulee tätä ostettua lisää. Mikäli tätä vielä saa :)

3. Palmoliven nutra-fruit suihkusaippua
Astetta kermaisempi koostumus ei kuivattanut ihoa niin paljon kuin normisaippuat tekevät. Mukana oli granaattiomenaa joka mielestäni olisi saanut tuoksua enemmän. Nyt tuoksu jäi vähän vaisuksi :(

4. Charlotte Meentzeenin puhdistusmaito
Joulun paikkeilla ystäväni kosmetologisesta hoitolasta ostamani putsari oli ihana. Käytin tätä kaksoispuhdistuksen kakkososana. Vaikka tuote onkin maitomaista, se poisti meikinrippeet todella hyvin pois. Ihana yrttinen tuoksu ja riittoisa tuote.

5. Avon Planet Spa Thaimaan lootuskukka-vartalosuflee
En edes muista kuinka mones purkki tämä oli tätä voidetta joka minulta loppui. Vannon tämän voiteen nimeen niin kauan kuin tätä valmistetaan ja kauan vielä sen jälkeenkin. Tämä on vartalovoiteiden Rolls-Royce. Tai Mustangi. Tai jokin muu ihana ja ylellinen luksuspirssi.
Sanalla sanoen: Lovethis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)