maanantai 18. heinäkuuta 2011

Lily Lolon luomivärit.

Kirjoittelin jokin aika sitten Lily Lolon poskipunasta ja lupasin silloin, että palaan LL:n luomivärien pariin, jahka vaan saapuvat minulle.

And here they are :)

Kaikissa on pigmenttiä todella hyvin, aivan kuten poskipunassakin. Tutustutaampa nyt näihin ihanuuksiin väri kerrallaan:

Moonlight on ihanan suklaanruskea sävy joka hohkaa metallisena. Tällä saa aikaan todella kauniin iltameikin! 

Smoky Brown on aavistuksen lilaan taittava ruskea. Pidän tästä sävystä hyvin paljon, koska tämä käy sekä päivä- että iltameikkiin. Tässäkin on mukana metallinhohdetta.

Brown Sugar on ihanan kuparinen ja pronssinen luomari jolla saa tehtyä kivat varjostukset ja tehosteet ruskeaan meikkiin.

Gold Digger on melko lailla saman sävyinen kuin Brown Sugarkin, mutta tämä taittaa hieman enemmän kultaan. Olen kauan etsinyt hyvää kullanväristä luomiväriä ja tämä alkaa olla lähellä etsimääni.

Tässä värit swatchattuina: (vasem.oikealle) Gold Digger, Brown Sugar, Smoky Brown ja Moonlight.
(BTW, pahoittelut pimeäksi jääneestä kuvanlaadusta)

Loppuun vielä muutama meikki joihin on käytetty näitä luomivärejä:

4 kommenttia:

 1. Vitsit, mä en kyllä tykännyt näistä yhtään :/ Tuntui että häivytettäessä täytyi lisätä väriä vähän väliä, sillä se katosi niin helposti luomelta. Lisäksi pohjustajankin kanssa kasautuivat aika pian luomivakoon. Ehkä annan uuden mahdollisuuden näille ja teen vaikka omaan blogiini sitten entryn tästä.

  Olen blogisi lukija jo pidemmältä ajalta mutta nyt vasta innostuin kommentoimaan :) Linkkasin muuten tämän omaan linkkilistaani, toivottavasti et pahastu?

  VastaaPoista
 2. Elisa: No voi että :( Mulla nämä toimi oikein buenosti, johtuukohan siitä, että mulla alkaa olemaan jo niin ryppyiset ikäihmisen luomet? :D Pigmentti jämähtää ryppyihin!?

  Kiva kuulla :) En tietenkään pahastu! :) Kaunista viikonalkua sulle!

  VastaaPoista
 3. Mineral pigments require a primer underneath... I think you'd also like e.l.f.'s Celebrity - a cool toned gold. And TKB's Moonstone :) (brown with silvery sheen).

  VastaaPoista
 4. Haha no tuskinpa :D Epäilen että näiden värien koostumus ei vaan ole minulle oikea, luomeni ovat jonkun verran rasvoittuvat joten ehkä LL:n luomivärikoostumus ei natsaa just näiden kanssa. Kuitenkin toiset mineraalimeikit pysyvät älyttömän hyvin. Tämä kyllä kannustaa kokeilemaan LL:a uudestaan, joten lisättäköön se alati kasvavalle to do -listalle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)