torstai 7. heinäkuuta 2011

Avon kampanja 9.

Avonin kampanjasta 9 tulivat seuraavat tuotteet:

Käsisaippuan virkaa pääsi toimittamaan uutuus kylpyvaahto, Strawberry Sorbet joka nimensä mukaan tuoksuu hyvin mansikkaiselle.

Naturals-sarjaan tuli jälleen uutuuksia, kosteuttavat Vesimelonin tuoksuiset suihkugeeli ja vartalovoide. Hassua sinänsä, koska mielestäni vesimeloni ei tuoksu miltään, mutta tässä ehkä imitoidaan sitä tuoksua jolta vesimeloni maistuu? Tuoksu ei ole mitenkään äklön esanssinen eikä teollinen, vaan yllättävän raikas ja kiva.

Kesäkynsille 30 sekunnissa kuivuva kynsilakka, sävy Strawberry.

Kampanjassa 10 tulee myyntiin Reese Witherspoonin mainostama Extra Lasting-meikkisarja johon kuuluu mm. kuvassa olevat meikkivoide, huulipuna ja rajaustussi. Sarja lupaa antaa jopa 18 h pysyvyyttä (joten hieman ehkä epäilen).

Tussi on ihan kiva, terävällä kärjellä on helppo tehdä rajaus. Mutta. Kestävyydestä voin paljastaa, että tämä pysyy ihan yhtä kauan kuin mikä tahansa tämän hintaluokan muukin rajaus. 18 tuntia ei kyllä ihan pidä paikkaansa, oikeastaan tämä alkoi näyttää haalistumisen merkkejä jo muutaman tunnin jälkeen. Että ihan ei nyt Kuuhun lennetty tämän kanssa.

En tiedä olenko oikeasti tulossa aikuiseksi, mutta mua on alkanut miellyttää aivan mielettömästi tälläiset korallinpunaiset ja selkeästi PUNAISET huulipunat nude-sävyjen sijaan. Tässä extra lasting-sarjan huulipuna, Pink Peach.

Tykkään sävystä ja koostumus on aavistuksen kuivakkaa koska kyseessä on huuliin jämähtävä puna. Tai pitäisi olla. 18 tuntia ei ainakaan tämän kohdalla toteudu ollenkaan. 4-6 h on realistisempi.

Meikkivoide on sävyä SHELL ja sopii ainakin omalle valkoiselle hipiälleni hyvin. Koostumus lupasi antaa mattapintaa ja peittävyyttä, jotka kummatkin lupaukset olivat ihan ok. Peittävämpi olisi saanut olla ja mattapinta kestää ehkä hieman kauemmin. Mutta ihan kiva perusmeikkivoide, ei kuitenkaan mikään uusi suosikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)