tiistai 5. heinäkuuta 2011

88 kivaa syytä meikata.

Tilasin viime vuonna ebaysta Manlyn 120-paletin ja se on ollut luottotuotteeni pitkin vuotta. Monissa blogeissa vilahdellut Urban Decayn Naked-paletti on saanut myös tuntosarveni kohoamaan ja ehkä hieman jopa kiinnostuneeksi josko vielä tarvitsisin muutaman luomarin lisää...Niitä kun ei vaan koskaan tunnu olevan kuitenkaan tarpeeksi.

Mutta koska Naked-paletin kohdalla monissa nettikaupoissa tarjotaan vaan eioota, päätin surffailla hetken ebayn ihmemaailmassa josko sieltä löytyisi helpotus Naked-kuumeeseeni.

Ja kyllähän sieltä löytyi:


Okei, ei nyt ole ihan ehkä samoja sävyjä kuin Nakedissa, mutta sinne päin, eikö vaan? Tämä paletti ei ole Manly eikä Coastal Scents vaan aivan joku nimetön kiinalainen. Hintaa oli huikeat 6,50 € (rahdin kanssa) joten ei ollut kovin vaikea päätös tilata tämä. Ja mikä hienointa, tämä tuli perille alle viikossa!
Kuten kuvasta voi nähdä 4 nappia oli saanut matkan aikana pientä osumaa, mutta muuten paletti oli ehjä :)
Tämä paletti on omiaan minulle, joka ei vaan osaa tarpeeksi usein tulla ulos ruskealta mukavuusalueeltaan vaan meikkaan aina tylsän sitkeästi ruskean eri sävyillä. Paletissa on toki revittelyn varaa yhden turkoosin sinertävän napin, liilan eri sävyjen sekä vihertävien nappien muodossa joten mahdollisuus huikealle harppaukselle ulos comfort zonelta on siis olemassa.

Ensimmäinen koemeikki tällä paletilla kuitenkin näytti tältä:


Ihan puskista varmaan kaikille tuli, että olin valinnut ruskeat sävyt :D Halvasta hinnasta ja paletin merkittömyydestä huolimatta, pigmentit toimii ja pohjustajan kanssa pysyykin vallan mainioisti.

3 kommenttia:

 1. Ostamasi paletti vastaa todennäköisesti yksi yhteen Coastal Scentsin 88 Warm -palettia. CS:n paletit nimittäin ovat juuri noita "nimettömiä kiinalaisia", joihin on sitten lätkäisty firman nimi päälle. Hyvä ostos, tosi kauniita sävyjä!

  http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm?fuseaction=category.display&category_id=122

  VastaaPoista
 2. Mulla on Manlyn 120 ja CS:n Metal Mania, jossa on 88 metallista luomiväriä. Tässä lähiaikoina on tulossa esittelyä siitä CS:stä. Katselin (kuten .Nekkukin.), että samaa tuo taitaa olla kun CS:kin ;) Nättejä sävyjä. :)

  VastaaPoista
 3. Nekku: Juu ei ollut kyllä huono ostos, ajattelin tilatessani, että jos laatu on ihan kakkaa, eipä ainakaan maksanut paljon :D Onneksi olin väärässä :) Laatu on tosi kiva ja värivaihtoehtoja piisaa :)

  Minna: Hei, loistavaa! Jään odottelemaan sun päivitystä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)