keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Paula's Choice.

Sain blogini kautta tässä taannoin testattavaksi Paula's Choice-tuotteita. Merkki oli entuudestaan minulle täysin vieras ja innolla otin uutuudet testiin.
Kävin lukaisemassa tuotteista niiden suomenkielisltä nettisivuilta (Paula's Choice) ja kiinnostukseni vain kasvoi.

 Toinen saamistani tuotteista oli Moisture Boost Daily Restoring Complex with SPF 20 joka on päivävoide 20-suojakertoimella. Voide sopii normaalista erittäin kuivalle iholle.Voide palauttaa ihon kosteustasapainon sekä sisältää antioksidantteja jotka parantavat ihon luonnonmukaista puolustusjärjestelmää. Tuubin tekstin mukaan voide soveltuu hyvin meikin alle, varsinkin kuivalle iholle.
Tuotteessa on aurinkosuojavoiteelle ominainen tuoksu, joka ei kuitenkaan ole kauhean voimakas. Totesin tämän voiteen olevan kesäaikaan liian rasvaista kasvojeni iholle, ihoni alkaa kiiltää herkemmin tämän kanssa vaikka laittaisi puuteriakin. Uskon, että talviaikaan tämä on optimaalisempi päivävoiteeksi. Kesäaikana tätä voin käyttää pelkkänä aurinkosuojavoiteena vaikkapa rannalla, mutta meikin alle tämä on liian rasvaista minun iholleni.


Toinen tuote on Resist Daily Smoothing Treatment with 5 % Alpha Hydroxy Acid. Tämä seerumi soveltuu kaikille ikääntyville ihotyypeille. Voide sisältää 5 % glykolihappoa yhdessä 0,5 % salisyylihapon kanssa ja näin ollen kuorii auringon vaurioittamaa ihoa. Voide vähentää ikääntymisen merkkejä, korjaa ihon epätasaista sävyä ja rauhoittaa ihoa. Tuote on 100% :sesti hajustamaton ja väriaineeton. Koska tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), kannattaa kasvojen ihoa suojata entistä hanakammin suojakertoimilla, koska AHA lisää ihon aurinkoherkkyyttä.
Itse tykästyin erittäin paljon tähän seerumiin. Olen käyttänyt tätä iltaisin yövoiteen sijasta tai yövoiteen alla. Ihoni on selkeästi tullut tasaisemmaksi, pienet mustapäät + muut oudot pömpylät ovat iholta vähentyneet elleivät jopa hävinneet kokonaan. Huokoset eivät ole enää kovinkaan suuret joten naama ei muistuta golfpallon pintaa! Tämä tuote on todennäköisesti sellainen jota tulen hankkimaan jatkossa lisääkin.


Sain vielä lisäksi kolme näytettä Resist-sarjasta eli siis samasta perheestä ylläolevan seerumin kanssa. Näytteet ovat putsari, kasvovesi ja seerumin kaltainen(?) viikkohoito. Linkkien takaa löytyy englannin kieliset selosteet tuotteista. Näitä en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta uskon näiden olevan yhtä laadukkaita kuin saamani seerumikin.


Kokonaisuudessa näiden parin tuotteen perusteella Paula's Choice-tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja hyviltä ja uskon jatkavani tämän sarjan parissa ainakin joidenkin ihotuotteiden osalta. Hinnat eivät ole ihan älyttömän halpoja, mutta eivät mitenkään päätähuimaavan korkeitakaan. Mielestäni näissä on sopiva hinta-laatusuhde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)