perjantai 10. kesäkuuta 2011

Pappilan hätävara a'la Nonnula.

Vaikka blogini onkin hyvin hyvin kosmetiikkapainotteinen, tykkään aika ajoin (suomeksi: valitettavan harvoin) myös kirjoitella muistakin kivoista jutuista.

En ole pitkään aikaan jakanut mitään kivaa reseptiä täällä ja nyt siihen tarjoutui hyvä tilaisuus, koska istuimme iltaa viikko sitten isännän siskon ja tämän miehen kanssa. Tein illanistujaisiimme jälkkäriksi Pappilan hätävaraa ihan omalla versiolla ja ajattelin jakaa tämän loistavan reseptini täällä. Tämä on helppo ja nopea jälkiruoka ja mikä tärkeintä, -tämä sammuttaa pahimmankin makeanhimon :)


Pappilan hätävarahan on jälkiruokien pyttipannu. Tähän käytetään yleensä kaikki kaapissa kauan lojuneet keksit ja jääkaapin perimmäiseen nurkkaan unohtuneet hillot. En nyt kuitenkaan lähtenyt ihan tälle linjalle tätä tehdessäni vaan ostin ihan tätä varten ainekset. Pappilan hätävara kootaan niin, että pohjalle tulee hillo (tai marjat), sitten keksinmurut ja lopuksi kermavaahto. Annosastiasta riippuen kerroksia voi olla useampiakin, tähän tekemääni versioon tuli kaksi kerrosta kutakin ainesosaa.

Mutta mitä tähän sitten oikein laitettiin?

 Lidlin ehkä maailman ihaninta mustikkahilloa.

 Syntisen hyviä suklaacookiesseja.


Ja kermavaahdon virkaa ajoi Vanillavaahto + siihen sekoitettu vaniljarahka.

Aikast hyvää oli, vaikka itse sanonkin!
Tämä on kiva ja melko kesäinenkin jälkiruoka illanistujaisiin ja mikä kivointa, tätä voi varioida helposti oman maun mukaiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)