keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Loppuneita.

Loppuun tulivat:

 Viime kesänä ostin Tuurista Imperial Leatherin Hawaiian Spa-suihkarin joka tuoksui todella namille. Siksi tämä loppuikin nyt vasta, koska käytin tätä pihisti :D En ole nähnyt näitä IL:n suihkareita täällä missään marketeissa? Mistä lie Vesa tilannut näitä kauppansa?


 Gliss-sarjan Shea Cashmere shampoo + hoitsikka loppuivat. En edes muista koska olen nämä ostanut? Nimi lupaa paljon kun matkassa on "sheata ja cashmerea", mutta lopputulos jäi vaisuksi vaikka tuolla combolla hiuksista olisi voinut kuvitella tulevan supersilkkiset ja upeat. Aika peruskauraa olivat nämä, tuskin ostan toiste.

 Naturalsin Sitruuna-Basilika suihkari loppui. Ihanan raikas, kesäinen ja makea :) Tykkäsin!

 Tämä Lidlistä ostettu Karpalo-Jugurttishampoo yllätti  aivan täysin sillä miten loistava tämä oli! Pullon ulkonäkö hämää halvalla lookillaan ja antaa helposti mielikuvan siitä, että kyseessä on jotain hiustentappoainetta. Vaan eipäs ole. Tämä shampoo pesi hiukset tosi tehokkaasti, mutta ei kuitenkaan ylipesevästi. Hiukset pysyi ilmavina, pehmeinä ja puhtaina 3 päivää! 1,50 €:n shampooksi tässä on aivan älyttömän hyvä hinta-laatusuhde. Takuulla ostan lisää.

Hairstoresta tilaamani MIMO-sarjan hiusnaamio loppui. Tuoksu oli kiva, koostumus oli kiva ja kokonaisuudessaan tuote oli kiva. Aika perushiusnaamio, hoiti hommansa niinkuin pitkin, mutta ei tämä mitään ihan yliluonnollisen upeaa tunnetta saanut hiuksiin aikaiseksi. Saatan ehkä ostaa joskus toistekin, jos halvalla saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)