maanantai 27. kesäkuuta 2011

I love Helsinki.

Olin reilu viikko sitten Helsingissä katsomassa Bon Jovin keikkaa kälyni kanssa. Ennen treffejämme Herra Jovin kanssa ehdittiin kuitenkin tehdä iso määrä ostoksia ja tuhlattua tehokkaasti rahamme Helsingin keskustan putiikkeihin. Tässä vähän ostossaalistani:

Suunnistimme ensimmäiseksi Benettonin liikkeeseen ja sieltähän löytyi alelapuilla varustettuja ihania, perus t-paitoja! Jeij! Mä olen tyyliltäni farkut+t-paita-tyttö ja tälläiset peruspaidat ovat niitä kaikkein rakkaimpia minulle :)

 Kicks'ssä oli aivan must poiketa vaikka sekin puoti löytyy omilta kotinurkilta. Meinasin huutaa ääneen silkasta ilosta kun alepöydässä komeili -50% tarralla CLEAN:n Fresh Laundry vartalovoide! Vaikka mulla onkin noin triljoona vartalovoidetta, tämä yksi mahtui aivan mainiosti vielä mukaan :D Ja kun halvalla sai.... Monille CLEAN-sarja onkin jo tuttu, mutta kerron muutaman sanan siitä kuitenkin. Sarjan tuoksut perustuvat puhtaisiin ja melko epätavallisiin tuoksuihin; Puhdas Pyykki, Puuvilla, Suihkunraikas, Puhdas T-paita jne. Nämä tuoksut ovatkin ymmärtääkseni kovin suosittuja niiden ihmisten parissa jotka työssään eivät voi ihan perinteisiä hajuvesiä käyttää. CLEAN-sarjaa myyvät Sokokset ja Kicks':it. Sarjasta lisää täällä.


Kicks'stä tarttui mukaan myös yksi alepöydässä ollut perusvaalea MUS:n luomari. Sävy on Prestige. Mulla on monta vastaavaa sävyä, mutta eniten mulla kuluu just tälläisiä vaaleita sävyjä.

 Gina Tricotista ostin laukun....

 ...kolme Organic Cotton t-paitaa...

 ...kaksi huivia, a' 1,90 € kpl (!!!)...

 ..ja hauskan pitkän pikeepaidan (joka tosin tässä kuvassa on viikattuna).


Bottage Verden liikkeessä halusin ehdottomasti poiketa, koska olin aiemmin vain tilannut heidän nettikaupastaan tuotteita. Liike oli jotenkin kuitenkin hieman pettymys ja mukaani ei tarttunut muuta kuin tämä jumalaisen pehmeä ja hyvän tuoksuinen Kirsikankukka vartalovoi. (+isännälle yksi suihkugeeli, josta ei nyt valitettavasti ole kuvaa). Tuotteet olivat jotenkin hieman tylsänlaisesti aseteltu esille ja myyjätyttö tuijotteli meitä apaattisesti myyntitiskin takaa eikä edes tervehtinyt kunnolla. Ja liikeessä oli myös hieman huonohko valaistus. Jäi jotenkin tosi sellainen blää-vaikutelma.


Koska olin jo Gina Tricotista ostanut yhden käsiveskan, olin hieman kahden vaiheilla ostanko toista kun tämä houkutus tuli vastaan Espritin liikkeessä. ( eli siis osaan minäkin harkita, ainakin sekunnin sadasosan :D en vaan osta päättömästi kaikkea, vaikka siltä ehkä vaikuttaakin noin niinkuin pääasiallisesti). Kälyni sai kuitenkin ylipuhuttua minut ympäri kun mumisin itsekseni syitä miksi tämä ihana laukku olisi melkeinpä PAKKO ostaa. Koitin järkeistää ja perustella itselleni ostosta kaikin keinoin: "No joo, justhan mä laitoin 6 laukkua menemään kirppikselle... Okei, mä ostan tän". Ja niimpä mä sitten ostin tämän aivan mielettömän ihanan pehmeää matskua olevan laukun. Tämä oli jo muutenkin -50 %, mutta kassalla myyjätyttö kysyi tahdonko liittyä kanta-asiakkaaksi jolloin saisin vielä lisäksi -20 % alennusta. No tottahan toki liityin ja laukulle ei jäänyt hintaa kuin vähän päälle 20 € :) That's what I call a good bargain.

Itse Bon Jovin keikka meni hienosti (kamalasta säästä huolimatta). Kyllä se Herra Jovi on vaan aikast kuuma sälli :) Miellyttää kovasti tälläisen ikäihmisen silmää.


Ja koska vettä tuli tosiaan kuin saavista kaatamalla, mukanani olleet kengät menivät aivan pilalle. Kyseessä olivat joskus muutama vuosi sitten Anttilasta ostamani alekengät joissa pohja oli Espandrilloksista tuttua mitä-lie-heinää. Kuten järkikin sanoo, sellainen matsku ei kestä vettä. Kun kävelimme kaatosateessa Stadikalta hotelliin, tunsin oikein miten kenkieni pohjat turposivat jaloissa. Nauroinkin kälylleni, että aamulla ne muistuttavat todnäk leveydeltään varmaan lapioita tai lumikenkiä. Tämän siitä sai kun ensinnäkin A) uskoi sokeasti IS:n nettisivujen säätiedoitukseen joka lupasi Hkiin +22 ja aurinkoa ja B) pakkasi kerrankin kevyesti ja otti tosiaan vaan yhdet kengät mukaan.
Joten la-aamuna ei auttanut muu kuin painua ostoksille ja ostaa uudet kengät:

Ballerinat Seppälästä, äklömyklypinkit ja hinta 4,50 € :D1 kommentti:

  1. Tampereelle avattiin just Sokoksen viereen Bottage :) En ole vielä tutustunut, mutta toiv palvelu on parempaa ja liike kutsuvampi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)