torstai 23. kesäkuuta 2011

Avon kampanja 8.

Mulla hieman laahaa taas Avon-päivitykset jäljessä. Tänään saapuu jo kampanja 9 tuotteet ja nyt vasta käyn läpi edellisen saapumiserän...

Rakastamani kotikylpylä-sarja Planet Spa sai jokin aika sitten uuden linjan, Provencen Laventeli & Jasmiini. Koska laventeli on ihoa rauhoittava ja aisteja hellivä ainesosa, näitä asioita myös nämä tuotteet lupaavat tehdä. Tilasin kokeiluun yöksi iholle laitettavan ihoöljyn joka kosteuttaa ihoa (tämä lienee melko luonnollista, koska kyseessä on kuitenkin ÖLJY) ja rauhoittaa punoittavaa ja herkkääkin ihotyyppiä. Tuote on todellakin öljyistä öljyä ja sen kanssa saa hieman harjoittaa varovaisuutta, ettei suht suuresta pullon nokasta holahda kämmennelle liikaa. Kesäaikaan oma ihoni ei kärsi kuivuudesta juuri laisinkaan, joten ostin tämän hieman talvea ajatellen. Tuoksu on melko lailla voimakas ja se tuntuu kasvoilla suht hurjanakin. En ehkä kaikkein herkkäihoisimmille tätä siis suosittelisi tuoksun takia.
Vartalovoide (pyöreä purkki etualalla) on jännittävän näköistä vaaleanlilaa voidetta jossa on seassa tummanliloja rakeita. Nämä rakeet rikkoontuvat iholla ja tuottavat aromaterapeuttisia elämyksiä. Luulen, että tämän voiteen kanssa toimin niin, että tämä meneekin suoraan kiertoon enkä ota tätä käyttöön, koska havahduin itsekin siihen miten sairaan älyttömän monta vartalovoidetta minulla on!

Kannustimena tuli uutuus aluslakka, Adhesive Base Coat, joka kiinnittää kynsilakan liiman tavoin kynnelle. Tämä toimii kyllä erittäin hyvin. Minulla pysyi lakat kauniina 5 päivää tämän aluslakan kanssa! :)

Konsulteille tarkoitetusta OUTLET:stä ostin myynnistä poistuneen huulikiillon, Smooth Velvet Lip Colourin, sävy pink fluff. Koostumus on mukavan samettista ja pehmeää. Valitettavasti huulilla tämä ei kauhean kauan pysynyt....mutta 2 euron tuotteeksi ihan fine.

En voinut vastustaa näitä korviksia jotka ovat aivan omiaan kesäiltojen rientoihin! <3

Toisena kannustimena tuli uutuus luomari True Color Silky Eyeshadow, sävy golden champagne. Koostumus on aavistuksen nestemäistä, mutta muuttuu iholla puuterimaiseksi. Tätä oli helppo levittää luomelle ja pohjustajan kanssa tämä pysyi kauniina monta tuntia.

Sävyä siis silmän sisänurkassa :)

1 kommentti:

  1. Tuota ihoöljyä mietin pitkään mutta jätin tilaamatta (kun katsoin varastoani). Talvikäyttöön olisi tullut. Voimahko tuoksu jäi mietityttämään.

    Sain myös tuon luomivärin, en ole vielä testannut. Kiva väri!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)