tiistai 10. toukokuuta 2011

Wet n' Wild-kokeiluja.

Hellou again, long time no see. Luokattoman pitkä radiohiljaisuus on ollut blogissani. Kuten varmaan jo arvaattekin syy ei ole siinä etteikö olisi kiinnostusta vaan siinä ettei aika vaan riitä kaikkeen. Mutta näin toukokuun lämpimien kelien kunniaksi ajattelin viettää aikaa tietokoneella ja postata muutaman päivityksen ilmoille :) Toivon mukaan olette jaksaneet pysyä mukana vaikka täällä ei ole mitään tapahtunutkaan aikoihin.

Sama kosmetiikkahulluus jatkuu edelleen ja olen hankkinut vaikka mitä uutta mukavaa kylppärin kaappiin :) Seppälässä myytävä Wet n'Wild-sarja onkin jo monelle tuttu ja itsekin ostin kevättalvella muutaman sarjan kynsilakan. Nyt jatkoin sarjaan tutustumista ostamalla muutaman muun tuotteen.

Mansikka kehui WnW:n luomareita ja päätin satsata vajaat 8 euroa tähän palettiin. Pahoittelen jälleen surkean kamerani surkeaa jälkeä. Tässä kuvassa on siis lila-harmaa-vaalea-sävyinen paletti Lust Désir. Kuten Mansikkakin niin minäkin yllätyin luomareiden hyvästä pigmentistä ja laadukkaan oloisesta koostumuksesta. Tämä paletti pesee mennen tullen pigmentissä ja koostumuksessa mm. Lumenen luomarit. Tästä kaverista onkin sukeutunut hyvä arkimeikkituotteeni :)

Paletilla tehty silmämeikki :) Ei hassumpi eihän vaan? Nopsa arkimeikki syntyy kauniisti tällä.

Näppärä korostus-, peite-, kirkastus- ja neutralointipaletti, hinta alle 6 euroa. Tämäkin on osoittautunut hintansa väärtiksi ja oivaksi apulaiseksi meikin teossa. Ainoa mikä hieman tökkii on tuoksu, mutta minä nyt satun olemaan kronkelinokkainen tapaus. Tässä ei ole mitenkään paha tuoksu, vaan hieman ehkä makeahko ja "hajuvesimäinen". Tuoksu ehkä paljastaa sen, että kyseessä on halpatuote, mutta  tuotteen koostumuksesta sitä ei kyllä mielestäni huomaa :) ja se on pääasia, tuoksusta siis viis.

Kun osti väh.15 eurolla WnW:n tuotteita sai kaupan päälle 5 kynsilakan setin. Värit ovat kivoja, mutta vaikka kyseessä on megalast-versio, lakka ei pysy vuorokautta pidempään kauniina :( Tämän saman huomasin jo aiemmin kun ostin sarjan kynsilakkoja. Toisaalta tosi sääli, koska värit ovat aivan mahtavia ja hintakin olisi kukkaroystävällinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)