torstai 12. toukokuuta 2011

Tax Free-ostoksia.

Käväisin huhtikuun alussa laivaseminaarissa ja vaikka reissu olikin melko työpainotteinen, ehdin kuin ehdinkin tehdä vähän tax free-ostoksia :)

Olen etsinyt kunnollista dödöä jo pitkään ja Garnierin Mineraalideo pääsikin jo melko lähelle sitä mitä dödöltä vaadin, mutta silti en ole ollut täysin tyytyväinen siihenkään. Monien ylistämä Clarinsin deo tuli laivalla vastaan edulliseen 16 euron hintaan ja päätin satsata kainaloideni iloksi ja onnellisuudeksi tämän kyseisen yksilön. Kyllä vaan, pitää sanoa että ne ketkä tätä ovat kehuneet, eivät ole yhtään väärässä. Tuote on loistava, ei enää kutiavia ja kuivia kainaloita, ei pelkoa siitä pettääkö dödö tai onko paidassa seksikkäät märät fläkit. Tämä toimii ja päätinkin, että kun tämä puteli loppuu, ostan tätä lisää, vaikkakin täydellä hinnalla maista. Jos saan ihan vähän narista jostain, niin narisen tuoksusta. Ehkä hieman mummomainen? Tämä on todennäköisesti oman krantun tuoksunenäni oikkuiluja ja kaikkien muiden mielestä tämä on ihan kivan ja normaalin tuoksuinen. En tiedä johtuuko tuoksuärsytys siitä, että en pidä suoranaisista kukkais/puuterituoksuista yhtään. Tämä on mielestäni hieman semmoinen. Josko tätä saisi tuoksuttomana, kiittäisin polvillani. Tietääkö joku, onko tästä tuoksuton versio?


Kun nauttii muutaman lasin viiniä ja lähtee sen jälkeen ostoksille, tulee ostettua herkemmin herätteitä. Tätä voisi kutsua sellaiseksi ostokseksi. Ainakin osittain. Muistin yhtäkkiä tax freessä kierrellessäni, että mahtaakohan Lancomelta saada yhtä tiettyä sävyä vielä. Tämä sävy on melko kaukana siitä mitä alunperin metsästin, mutta päätin ostaa huulipunan silti. Koostumus on todella kiva ja hylsykin on ihanan ylellinen :) 24 euroa huulipunasta on ehkä ihan huippu mitä ikinä voisin maksaa joten ihan kipurajoilla mentiin. 

Heistä toinen on taxfreestä. Kyllä, tämän kesän suosikkituoksu Escadan Taj Sunset. Moni muukin on tainnut tykästyä tähän herkulliseen tuoksuun joten sen suuremmin en ala analysoimaan sitä. Ostin 50 ml:n pullon vaikka 100 ml:nen lekakin olisi ollut tyrkyllä. Piti oikein hetki punnita ostanko sen vai tämän, koska hinta eroa ei ollut kuin 13 euroa. Jokin järjenääni kuitenkin suositteli ostamaan tämän pienemmän, 100 ml saattaisi olla jo hieman liikaa, jopa tätäkin.
Tajn vieressä kaunistelee kauan himoitsemani D&G:n 3 L'impératrice. Tämä tuoksu on sellainen, että vaikka mulla olisi tätä litran pullo, en varmaan kyllästyisi tähän ollenkaan. Sain tämän kyseisen pullon lahjaksi ja pitää sanoa, että hyvin onnistunut lahja oli :)

3 kommenttia:

 1. Mulla on pikkupullo Taj Sunsetiä, mutta koska siitä on käytetty jo melkein puolet, täytyy varmaan suosiolla ostaa se "leka", että on varastossa vielä ensi kesäksikin. Clarinsin deodorantti vaikuttaa myös lupaavalta, jääkö siitä tahroja mustiin vaatteisiin? Merkin pisteet ovat mielessäni nousseet viime aikoina, joten seuraava dödö voisi hyvinkin olla tuo.

  VastaaPoista
 2. Anniina: Mä en ole ainakaan huomannut, että tuo dödö jättäisi ikäviä valkoisia rantuja vaatteisiin, tosin aamuisin teen niin, että annan dödön kuivua rauhassa ennenkuin laitan paidan päälle :D Dödö kuivuu kyllä melko nopsaan joten siksi siitä ei jää helposti ainakaan mitään isoja jälkiä.
  Ihan parasta olisi jos tuosta tulisi no white marks-versio. Ja tuoksuton. Pitääkin laittaa tuotekehitysidea Clarinsille ;)

  Mä olen kans tykästynyt sarjan tuotteisiin, ne eivät ole pahan hintaisiakaan noin niinkun selektiivisen puolen kosmeksi :)

  VastaaPoista
 3. Tuota Clarinsia voi huoletta vaikka rullailla mustaan paitaan, ei näy mihinkään. :) Huipputuote!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)