perjantai 20. toukokuuta 2011

Loppuneita osa 2.

Tässä tulee kakkososa loppuneista:

Tämä murheekryyni kuivashampoo loppui. Tai ainakaan sieltä ei enää tullut mitään ulos? Kirjoittelin tästä joskus talvella ja innostukseni kuivashampoisiin kuoli kyllä tämän tuotteen myötä. Tietenkin tämä oli vain yksi tuote monien joukossa ja parempiakin kuivashampoita on, tämän myötä vain jotenkin aloin kammoamaan näiden käyttöä. Tuntui, että ainakin tämän kanssa päänahka oli ihan tukossa ja sen verran jämäkkää ainetta tuntui olevan, että normaalissa shampoopesussa tämä pysyi hiuksissa edelleen kuin tauti :(

En muista olinko tilannut tämän itse Bottage Verdeltä vai tuliko tämä sieltä tilauksen yhteydessä kaupantekijäisinä. Noh, enivei kyseessä oli omenaa sisältävä kasvokuorinta. Tuote tosiaan tuoksui raikkaasti kunnon Granny Smitheiltä, mutta kuorinta-aineena tämä oli melko lailla yhdentekevää huttua. Itse pidän tiheärakeisista kuorinnoista ja tässä soraa oli vain siellä täällä. Kuorinnan pitää tuntua iholla, en tykkää yhtään sellaisista kuorinnoista joissa yksi tai kaksi hassua (ja suht suurta) kiveä raapii naamaa sieltä täältä. Tässä oli vähän sellainen meininki.

Taisin ostaa viime kesänä  tämän Lumpun Arctic Aqua silmänympärysgeelin jostain alelaarista ja tämä yllätti riittoisuudellaan! Käytin tätä lähinnä aamuisin, koska silloin useimmiten kaivataan turvotusta laskevaa tököttiä ja geeli soveltuu siihen hommaan mainiosti. Tästä tykkäsin ja voisin ostaa lisääkin jos tämä ei nyt sattunut olemaan sellainen tuote joka on jo poistunut Lumenen valikoimista.

Avonin Anew Clinical-sarjan Luminosity voide oli todella hyvä. Harmi, että tämä on poistunut jo valikoimista joten uutta ei saa loppuneen tilalle. Voide oli tarkoitettu kaikille ihotyypeille +25 vuodesta ylöspäin ja se korjasi sekä ehkäisi ihon värivirheitä, joita myös ikäläisiksi tai maksaläiskiksi kutsutaan. Itselläni ei maksaläiskiä ole kasvoissa (eikä kyllä muuallakaan), mutta tykkäsin tämän voiteen koostumuksesta muuten. Iho näytti heleältä ja hyvin kosteutetulta.

Tämä tuote taitaa olla sellainen josta olen kirjoitellut moneen kertaan ja joka on loppunut aiemminkin. Tästä lisää täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)