torstai 19. toukokuuta 2011

Loppuneita osa 1.

Taas jaksan muistuttaa lähinnä itseäni törkeän pitkästä blogitauosta jonka ansiosta loppuneiden tuotteiden määrä kasvoi naurettavan suureksi. Pitää laittaa kahdessa osassa nämä ja siltikin epäilen jaksaako kukaan edes lukea näitä postauksia :D

Aussien 3 minute miracle tehokorjaava naamio oli kamala pettymys. Olen tykännyt muuten sarjan tuotteista ja oletin tämän olevan nimensä puolesta hyvä, mutta olin väärässä. Hiukset eivät tulleet silkkisen pehmeiksi ja helposti harjattaviksi, vaan pikemminkin jäivät karkeiksi ja föönauksen jälkeen ruman karvaisiksi ja kaupan päälle vielä kiillottomiksi :( Tämä ei tee paluuta mun kylppäriin.
Doven ikäihmisten Pro Age-sarjan putsari tuli ostettua viime kesänä jostain alekorista eurolla ja tästä kyllä pidin! Käytin tätä aamuputsarina ja putilo kesti käytössä melko kauan. Koostumus oli melko lailla samanlaista kuin Sensain Creamy Soapissa tai Avonin Reversalist-sarjan putsarissa. Eli saippuamaista mutta ei kuitenkaan ihoa hullun lailla kuivattavaa. Tätä voisin ostaa lisääkin jos tätä vielä saisi? En tiedä onko tämä linja lopetettu Doven valikoimissa vai myytiinkö tämä kyseinen yksilö vain jostain syystä X niin halvalla pois.

Avonin Planet Span Arikan Sheavoi + Inkivääri-sarjan parafiinikäsivoide tuli loppuun. Tästä tykkäsin hirmuisesti ja aion varmasti hamstrata tätä lisääkin jahka tämä tulee kivaan tarjoukseen.

Ennen joulua Jumbon Kick'sistä ostamani Aroma-sarjan chiliä sisältävä vartalovoide loppui ja hyvä niin. Koostumus oli melko lailla plitkua ja tuoksukin alkoi tökkiä puolessa välissä tuubia ihan hulluna. Jostain syystä tämä tuoksui mielestäni aivan piparkakulle ja itse en ainakaan ole niin iso piparin ystävä, että jaksaisin tuoksutella sen tuoksua kovinkaan pitkään. Joten se oli moikkaheipat tälle.

Suihkugeelejä loppui kerralla isompi läjä. Näistä kaikistä yhteenvetona, että kivoja saippuoita kaikki olivat :) Saippuasta on mielestäni vähän vaikea sanoa onko se hyvää vai huonoa, koska ne ovat peruskoostumukseltaan kaikki sitä samaa. Mutta tuoksuja on kiva arvostella :) Vasemmalta oikealle Avonin Senses-sarjan Garden of Eden joka on ihana kukkaishedelmäinen tuoksu, hyvin naisellinen. Joululahjaksi saamani Bodyshopin Karpalo-suihkugeeli oli yksi lemppareitani ja tämän käyttöä koitin pihistää loppuun asti. Ystäväni Kroatiasta tuoma Sokeri-saippua tuoksui niin hyvälle, että tätä olisi voinut vaikka syödä :P~~ Ja viimeisenä Saksasta tuomani Dusch Das oli aivan ihanan tuoksuinen. Harmi ettei kahta viimeisintä saa Suomesta mistään :(

1 kommentti:

  1. Minä ainakin luin kaikki uusimmat kirjoituksesi putkeen :) Kiitos niistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)