tiistai 17. toukokuuta 2011

Karpaloa, hunajaa ja suklaata.

Koska blogihiljaisuuteni venahti hurjan pitkäksi, tämä päivitys tulee hieman jälkijunassa siinä mielessä, että olen jo tilannut uuden satsin taas Dermoja. Mutta koska ne eivät ole vielä saapuneet, käydään läpi nämä edelliset ostokset.

Dermon valikoimaan teki tässä taannoin paluun ikiaikainen suosikkini Karpalo-Hunaja vartalovoide. Tässä on todella kiva tuoksu ja itse voiteen koostumus on aivan mannaa iholle. Jos jotain kritisoitavaa haluaa etsiä tästä kivasta tuotteesta, on se, että se on purkissa. Pitkäkyntisenä ihmisenä kaikki purkista otettavat vartalovoiteet ärsyttävät siinä mielessä, että kynnen alustat ovat täynnä voidetta. Mutta tämä nyt on pientä ja turhaa kitinää, koska tuote svengaa ja toimii niin kuin sen kuuluukin.

Melkeinpä joka Dermon tilauksen yhteydessä tulee tilattua jotain naamanpuhdistustuotetta. Niinpä tein tässäkin tilauksessa. Ikisuokkarini Puhdistusmaito toimii kaksoispuhdistuksen kakkososana hyvin, tuote on riittoisa, tehokas, hellävarainen, neutraalin tuoksuinen ja ennen kaikkea - halpa. Pumppupullosta myös iso plussa. Tuo puteli kestää mulla jokapäiväisessä käytössä yleensä 4-6 kuukautta ja hintaa on tosiaan alle 5 euroa.
Aamuputsariksi valitsin Kasvopesun joka on varmasti monen mielestä hurjaa myrkkyä, mutta itse tykkään pikkasen napakammasta pesutuloksesta aamutuimaan. Tuote on tarkoitettu normaalille/sekaiholle ja se jättää aavistuksen kirraavan tunteen iholle. Eli kaikkein kuivanaamaisimpien ei kaiketi tätä kannata kokeilla, mutta omalle aavistuksen öljyisemmälle iholleni tämä sopii vallan mainiosti. Tässäkin hintaa on alle vitosen ja pumppupullo kestää kuukausia, koska tuote on hirmu riittoisaa. Nämä puhdistustuotteet ovat mielestäni erittäin hyvän hinta-laatusuhteen omaavia ja voin siis suositella näitä kaikille ketkä arvostavat edullista, mutta laadukasta kosmetiikkaa.


Viime kerran uutuuksia oli Suklaa-sarja joista halusin tutustua ehdottomasti tähän vartalokuorintaan. Tämä on oikeastaan kuorintaVOIDE ja se sisältää kaakaouutetta ja mantelin siemenöljyä.Ainoa mistä tulee piiiiiitkä miinus on pullo. Kuka insinööri (kaikki kunnia vain heille noin niinkun muuten) keksii aina laittaa kuorinnat PULLOON? Tuubista kun olisi pikkasen näpsäkämpi puristella tuotetta ulos. 

 Suklaakuorinta todella on herkullisen suklaakastikkeen näköistä ja tuoksu on, yllätys yllätys - suklainen. Hyvin suklainen onkin ja yllättävän vähän esanssinen. Yleensä tälläisillä ns.karkkituoksuilla on vaarana tuoksua hyvinkin teolliselle ja keinotekoiselle, mutta tässä on onnistuttu oikeasti jäljittelemään aitoa suklaan tuoksua. Kuorivia rakeita saisi olla minun makuuni hieman tiuhemmassa, mutta ei tämä huonokaan ole. Aika sellainen turvallinen peruskuorinta jota voi huoletta pullata pariin kolmeenkin kertaan viikossa eikä iho kärsi mitään suurempia vaurioita. Ehkä en toistamiseen tätä enää osta, mutta koska olen täysin vietävissä houkuttelevien uutuustuotteiden kanssa, halusin tilata tätä kokeiluun :)

Käytätkö sinä Dermon tuotteita? :)

2 kommenttia:

  1. En ole vielä kokeillut Dermosiliä, mutta mulle tulee ne esitteet, ja uusimmassa himottivat ne porkkanajutut :).

    VastaaPoista
  2. hellin: Porkkanavoiteesta tulee juttua täällä blogissani todnäk ens viikolla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)