maanantai 23. toukokuuta 2011

Avon kampanja 7.

Avonin kampanjasta 7 tuli seuraavia tuotteita:

Naturals-sarjassa on vartalovoiteiden, suihkugeelien ja vartalosuihkeiden lisäksi myös hiustenhoitotuotteita. Tähän linjaan tuli uusi Cherry Blossom-shampoo ja hiustenhoitosuihke. Vaikka olen kuuluttanut, etten pidä kukkaistuoksuista, tämä tekee siihen sääntöön poikkeuksen. Tuoksu on todella kiva ja shampoo yllätti laadukkuudellaan. Muut sarjan shampoot eivät ole omalle suht vaativalle hiuspohjalleni sopineet syystä tai toisesta, mutta tämä tuntuu sopivan erittäin hyvin. Shampoo pesee hiukset tehokkaasti, mutta tunne ei silti ole ylipesevä. Raikkaus tuntuu hiuksissa jopa pari päivää :) Hoitosuihketta olen suihkutellut kuiviinkin hiuksiin, koska siitä tulee niin kiva tuoksu ja muutenkin jotenkin raikas olo päähän :)

 Solutions-sarja on jälleen kokenut muodonmuutoksen. Sarja on suht laaja ja huokeahko ihonhoitosarja johon kuuluu omat tuotteet jokaiselle ihotyypille. Itse en ole ikinä tästä sarjasta innostunut mitenkään suunnattomasti ja omat kokeiluni sarjan parissa ovat olleet enemmänkin pettymyksiä. Nyt sain mahdollisuuden ostaa uudistuneita tuotteita konsulttialennuksella etukäteen ja valitsin piruuttani Beautiful Hydration-linjasta päivettävän päivävoiteen. Linja on tarkoitettu normaalille iholle eli iholle joka ei kärsi mistään erityisestä, ei kuivuudesta, ei rasvaisuudesta, ei ole ihmeemmin vielä ikääntynyt eikä ole herkkä. En katso, että oma ihoni olisi mitenkään normaali, ainakaan noilla mittareilla, mutta mielessä on ollut ostaa kesää vasten sävyttävä päivävoide ja tämä tuli siihen tarpeeseen sopivasti kuin tilauksesta.


Luulin, että kyseessä on Doven tyyppinen voide joka ruskettaa ihoa asteittain, mutta kyseessä onkin tuote joka sävyttää ihon heti. Voide on valkoista ja kuten tuosta hyvin epätarkasta ja huonolaatuisesta kuvasta voi jotenkin nähdä, voiteen joukossa on pieniä ruskeita täpliä. Ne ovat pieniä sävyttäviä rakeita jotka rikkoontuvat iholla ja antavat kauniin päivettyneen sävyn kasvoille. Totesin tämän tuotteen hyvin näppäräksi ja toimivaksi. Tätä voi käyttää tälläisenaan tai meikkivoiteen alla tuomaan lisäväriä kasvoille.


Konsulteilla on mahdollisuus tilauksen yhteydessä tilata Avonin sivuilta ns. Outlet-osioista jo poistuneita tuotteita ja kollaan sen osion aina huolella läpi. Tällä kertaa vastaan osui 8 in 1-huulimeikkipaletti joka myynnissä ollessaan maksoi mielestäni hieman liikaa (päälle 10 euroa). Nyt tämä irtosi vitosella joten oli melkein pakko klikata tämä mukaan tilaukseen. Innostuksissani menin heti lääpimään värejä ennen kuvan ottamista joten siksi paletti näyttää jo hieman epäsiistiltä, pahoittelut tästä. Paletissa olevat vaaleat sävyt ovat niin vaaleita, etteivät ne paljon erotu huulista muuna kuin kiiltona. Tummemmat sävyt antavat aavistuksen jopa väriäkin huuliin :) Kuvittelin tämän jotenkin hieman kivammaksi etukäteen kuin tämä oikeasti olikaan, mutta uskon, että tätä tulee käytettyä kuitenkin jonkin verran. Jos ei, tämä saattaa päätyä kosmekirppikselle jossain kohtaa. Mukana kaksipäinen suti joka on melko kätsy.

Myynnin kannustimena tuli Color Trend-sarjan uusi voidemainen luomiväri, sävy Chocolate Cream. Voidemaiset luomarit eivät enää oikein säväytä itseni kaltaista ikäihmistä, koska niillä on taipumus pakkaantua ikävästi luomivakoihin. Tätä testasin siveltimellä kädelle ja sävy oli ihan kiva ruskea-kulta-keltainen. Olettaisin, että jollekin nuoremmalle neidille tämä voisi olla tosi kiva, mutta jotenkaan itse en aivan syttynyt liekkeihin tästä. Tämä menee melko varmasti myyntiin jossain kohtaa.

4 kommenttia:

 1. Kannattaa laittaa voidemaisenkin luomivärin alle hyvä luomivärinpohjustaja, pitäisi auttaa tuohon luomivakoon pakkautumiseen ainakin jonkun verran. Itselläni on sen verran rasvoittuvat luomet, että mikä tahansa luomiväri ruttaantuu luomivakoon ilman pohjustajaa, oli se sitten mattainen puuteriluomiväri tai voidemainen puikkoluomiväri.

  VastaaPoista
 2. HeidiB: Mä olen koklannut pohjustajan kanssakin, mutta ei toimi :( Tosin mulla on vain muutama voidemainen luomari, kaikki Avonilta, ehkä laatu ei niissä ole mitenkään huippu?
  Jotenkin olen vaan enemmän perinteisen kannalla :)

  VastaaPoista
 3. Mä kattelin Avonin kuvastoa tänään miehekkeen porukoilla. Mua on hieman kiinnostaneet se huulipunajuttu missä on samassa sekä puna, että kiilto ja nyt se olis ollut halvempi kuin tavallisesti. Ei tullut kuitenkaan tilailtua sieltä mitään.

  VastaaPoista
 4. I'm Lacking: Juu, se onkin ollut nyt periaatteessa outlet-osiossa, koska se poistuu myynnistä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)