keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Avon kampanja 6.

Tämäkin päivitys laahaa pahasti aikataulusta jäljessä, mutta better late than never. Avonin 6 kampanjasta tuli tämmöisiä kivoja juttuja:

Lempparisarjoihini lukeutuva Naturals-linja sai kolme hauskaa kesäuutuutta riveihinsä, Vartalopirtelöt! Sarjan valikoimassa on aiemmin ollut mukana jugurttia, joten on kai melko luonnollista, että siitä siirrytään pirtelöihin? Koostumus on hauskan kevyttä, mutta yllättävän kosteuttavaa. Kosteutettu tunne säilyi melko kauan iholla joka on jokaisen kuivaihoisen toive, eikös vaan. Pirtelöissä on kolme tuttua tuoksua: Vanilja-Soija, Mango-Granaattiomena ja Mansikka-Guava. Näistä viimeksi mainittu ei ole oma suosikkini tuoksumaailmansa puolesta, mutta kaksi muuta kyllä on. Hintaa näillä kavereilla on muistaakseni jotain 3-5 euron väliltä per pullo eli melko lailla mukavan hintaisiakin ovat vielä :)
Naturalsilta tuli toinenkin pirteä kesäuutuus, Sitruuna-Basilika, sarjaan kuuluu vartalovoide, suihkugeeli ja vartalosuihke, josta tässä kaksi viimeksi mainittua. Tuoksu on makeahko sitruuna ja ainakaan oma tuoksunenäni ei tässä pahemmin basilikaa haista. Vartalosuihketta olen käyttänyt hajuveden sijasta ja sen lisäksi olen suihkinut tätä myös huonetuoksuksi siivouksen jälkeen tehostamaan raikasta ja puhdasta tuoksua huoneilmassa. Näitä suihkeita voi tosiaan käyttää monin eri tavoin, kylppärinraikastimena, silistysvedessä, imurinraikastimena jne. 
Suihkugeelien suurkuluttajana tilasin Senses-sarjan uutuustuoksun Waterfall, joka on mielestäni onnistunein tuoksu sarjassa aikoihin. Suihkugeeli on melko lailla unisex, eli käy käytännössä katsoen kaikille. Isäntäkin ihastui tämän raikkaaseen tuoksuun ja tämä puolen litran leka onkin ollut meillä yhteiskäytössä :) 
Avonin jo ennestään hyvin laajaan tuoksuvalikoimaan tuli jälleen pari uutta tuoksua lisää, Scentini-nimiset tuoksut joista tässä toinen, Plum Twist. Tuoksussa on nimensä mukaan luumua, punaisia marjoja ja konvehtisävyjä (mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan...) Eniveis, tuoksu on oikein hauska, kirpakka ja silti makea. Pullon kokokin on hauskan pieni, 30 ml, joten on toivoa, että tämän saa joskus käytettyä loppuunkin :)

Kuten edellisestä kuvasta pystyi huomaamaan, tuoksu leikkaantuu kahteen osaan. Ennen käyttöä pulloa pitää ravistaa ja sen jälkeen suhhauttaa iholle. Kuten James Bondikin sanoisi, shaken not stirred. :)

5 kommenttia:

 1. Avonilla on aina niin ihanan tuoksusia voiteita ja suihkusaippuoita. Itse en juuri muita käytäkään, kun just noita Sensesin ihania saippuoita. :)

  VastaaPoista
 2. Minna: Totta! Ja ovat tosi edullisiakin! :) Harmi vain kun aika monta semmosta suosikkituoksua on lähtenyt valikoimista, esim. Sunset joka oli ihana mandariinituoksu.

  VastaaPoista
 3. Avon kyllä harmillisen tiuhaan poistaa niitä loistotuotteita. :( Itselläkin on ollut tuota Sunsetiä. En muista tämän hetkisen nimeä, mutta se on violetti puteli ja tummanpunaisia sydämiä.

  VastaaPoista
 4. Minna: Niimpä =/ monta hyvää tuotetta on poistunut ja jotkut ei-niin-hyvät vaan posottavat edelleen myynnissä. Pöh.

  Olisko se All Yours? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)