keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Luomivärin pohjustajat.

Minä peräänkuulutan aina hyviä meikin pohjustustuotteita ja mielelläni kokeilen uusia tuttavuuksia sillä saralla jos niitä jossain vain vastaan tulee.

Luomivärin pysyvyys on yksi mistä en halua tinkiä yhtään ja siksi panostankin mielelläni hyvään luomarin pohjustajaan. En osaisi edes enää laittaa luomiväriä jos en ole sinne alle laittanut primeriä! Monet primerit korostavat luomivärin tehoa sen pysyvyyden lisäksi.

Tilasin taannoin Nelly.comista pari uutta luomariprimeriä ja kerron tässä hieman heistä.


Tykästyin NYX:n kosmetiikkaan ihan yhden huulikiillon perusteella aikoinaan ja siksi päädyin tilaamaan sarjasta myös luomarin pohjustajan. Tuote on siinä mielessä epäkäytännöllinen, että se on purkissa jolloinka se pitää koukkia sieltä siveltimellä ja levittää luomille. Valitsin kahdesta pohjustus-vaihtoehdosta tämän valkoisen helmiäiseen hohkaavan, koska tällä ainakin paketin tekstin mukaan saa mattaluomarinkin hehkumaan kauniin helmiäisenä. Tästä en mene kyllä yhtään takuuseen, tosin olen kokeillut tätä nyt vasta kerran ja jotenkaan tämä ei vakuuttanut minua yhtään sen perusteella. Koostumus on kovin ohutta (eipä sillä, että tälläisen tuotteen pitäisikään olla mitään kauheaa jankkia) ja tuntui, että tämä paakkuuntui jo valmiiksi luomivakoihin. Mitään suunnatonta luomivärin lisähehkua tällä ei saanut, ainakaan perus-arkimeikissä, mutta katsotaan miten tämä toimii iltameikin kanssa. Luulen, että tämä jää melko vähäiselle käytölle ja toimii lähinnä vara-pohjustana.


Too Faced valmistaa kivoja meikkejä ja pakkaukset ovat sekä söpöjä että omaperäisiä. Siitä iso plussa. Tämä Shadow Insurance vetää vertoja HG-primerilleni, Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionille jonka nimeen olen vannonut jo pidemmän aikaa. Tuote on hyvin näppärästi tuubissa josta sitä on helppo annostella sormelle ja sitä kautta luomiin. Tuote lupaa pitää luomivärin paikoillaan useita tunteja ja pitää sanoa, että näin todellakin on. Olen käyttänyt tätä ihan arkimeikissäni ja koko päivän ovat luomivärit pysyneet nättinä eivätkä ole karkailleet luomivakoihin epämääräisiksi väripaakuiksi. Hinta on hieman korkeahko (noin 25 euroa), mutta mielestäni joka sentin väärti. Tuubi on melko iso, joten se kestää myös pitkään. Olen ollut tähän todella tyytyväinen :) Loisto tuote!

 Tässä silmämeikki kuvattuna työpäivän jälkeen, primerinä toimii tuo edellä mainittu Too Faced Shadow Insurance :) Hyvin on luomarit paikoillaan :)


Mikä on sinun luomaripohjustaja suosikkisi? :)

2 kommenttia:

  1. Urban Decayn Primer Potion on tietty suosikki, mutta olen pitkään ollu kiinnostunu kokeilee tuota Too Facediäkin. ;)

    VastaaPoista
  2. Minna: Suosittelen! :) Mun mielestä hyvinkin toimiva tuote.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)