perjantai 4. maaliskuuta 2011

Lop Lop.

Taas on melkoinen kasa loppuneita:

Avonin pari suihkugeeliä, Moonlight ja Enchanted. Viimeksi mainittu on jo poistunut myynnistä ja oli ehdottomasti lempparini Avonin suihkugeeleistä. Sanoinkin tätä "keijutuoksuksi" :) Minulla odottaa yksi 500 ml:n pullo vielä tätä kaapissa. Moonlight oli minun makuuni hieman liian tätimäinen tuoksu ja näin ollen sitä ei jää ikävä.

Iso kasa putsareita tuli loppuun melkein samalla kertaa. Olivii-vaahtopuhdistus loppui vähän ennen aikojaan koska pullo koki pienen matkatapaturman työreissullani. Korkki oli löystynyt laukussa ja yli puolet pullon sisällöstä oli iloisesti valunut kosmetiikkapussukkani pohjalle. Tykkäsin kuitenkin tuotteesta ja varmasti tulen jossain kohtaa ostamaan sitä lisää.
Lumenen Life Touch-öljyputsarista mainitsinkin aikaisemmin tällä viikolla. Plussaa siitä, että pullo kesti käytössä melkein vuoden. Pumppuannostelija oli jotenkin aivan älyttömän huono, öljyä tuli väkisinkin aina liikaa ja itse öljyn koostumus oli jotenkin aika plitkua. Puhdistusteho oli ihan jees, mutta nyt kun olen käyttänyt Clinidermin vastaavaa tästä ei voi enää puhua edes samana päivänä. 
Dermosilin puhdistusmaito on ikisuokkareitani ja tykkään tästä kaksoispuhdistuksen toisena osana. Hinta-laatusuhde on todella kohdallaan ja seuraavan kerran Dermoja tilatessa pitääkin muistaa ostaa yksi tälläinen kaappiin jemmaan :)

Avonin Naturals-sarjan Omena-Saksanpähkinä vartalovoide loppui myös. Tuoksu oli kiva, mutta ehkä alkoi olla jo liian "jouluinen" tässä kevään kynnyksellä. Voide oli perus Naturals-kamaa, ihan kiva, muttei mikään superkuivan ihon kosteuttaja.

Ostin syksyllä Lorkun Hydrafresh-voiteen päivävoiteeksi hillitsemään kiiltelevää naamaani. Tämä osoittautui kivaksi tuotteeksi, meikin alla todella toimiva tuote, iho sai kosteutusta, mutta nassu ei kuitenkaan alkanut kiiltää aivan hulluna. Hinta-laatusuhde todella kohdallaan ja plussaa erittäin raikkaasta ja kivasta tuoksusta

Maybelinen Dream Matte Mousse oli ehdoton lemppari-meikkivoiteeni ( tai mousseni) arkimeikkiä tehdessä. Ihon sai näyttämään virheettömältä ja tasaiselta ja pysyvyys oli mielestäni hyvä. Seuraavaksi taidan kokeilla Matte Morphosea. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)