maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kynsilakkamania.

Moikka kaikille! Tuli taas pidettyä pieni paussi postauksissa. Nämä paussit eivät aina ole siitä kiinni etteikö mulla olisi tänne aiheita kirjoitettavana tai ettenkö haluaisi ylipäätään kirjoitella. Syy on yksinkertaisesti kiireinen työni. Koen huonoa omaatuntoa kun en ehdi kirjoittelemaan tänne niin usein kuin haluaisin ja koen tuottavani pettymyksen lukijoilleni (joita on muuten taas tullut lisää :) mahtavaa ja tervetuloa pieneen blogiini!). Vuorokaudessa saisi olla joskus muutama lisätunti, että ehtisi tehdä kaiken minkä haluaisi. Mutta näillä mennään ja tämän viikon ajan lupaan taas kiltisti postata tänne joka päivä :)

Aloitetaan näin maanantain kunniaksi puhumalla kynsilakoista joita olen jälleen kerran ostanut lisää. Isäntä jaksaa edelleenkin pyöritellä silmiään joka kerran kun ostan uusia lakkoja. Noh, en mä ole koskaan olettanutkaan, että miehet voisivat todella ymmärtää naisten kynsilakkahulluuden päälle :D

Tässä uusimmat babyni (vasemmalta oikealle) kolme Yes Loven lakkaa, näitä saa ostaa Turun alueella useammaltakin kirppikseltä. Lakat ovat siis aivan uusia, mutta muutamalla kirppiksellä on standi missä myydään Yssyn ja Yes Loven kosmetiikkaa. Lakat ovat hyvin edullisia 1-2 euroa kappale ja pysyvyys on loistava. No niin ja eteenpäin. Ostin taannoin Charming Nailsin kosmekirppikseltä China Glazen B-Girlz:n sekä Zoyan Allegran.
Yes Loven sinertävän vihertävät lakat yllättivät minut todella iloisesti. Valokuvaan tosin oli hieman hankala vangita oikeaa sävyä, todellisuudessa väri on vihreämpi eikä näin sininen. Pysyvyys oli ihan huippuluokkaa, nämä lakkaukset ovat olleet kynsissäni kuvanottohetkellä 6 päivää! Ei paha noin niinkuin parin euron lakoiksi.Zoya Allegra on yksi kauneimmista kynsilakoistani ikinä. En kadu yhtään, että ostin tämän <3 Jo pelkkä lakan nimikin soi kauniisti sanottaessa - Zoya Allegra. Jos olisin italialainen ja jos minulla olisi tytär, voisin melkein nimetä hänet tämän lakan mukaan :)Tässä kynsissäni on China Glazen B-Girlz ja päällä tuo yllä näkyvä Yes Loven ihanasti kultaan shiftaava persikkamainen lakka. Tämä combo nousi heti suosikkeihini ja aion jatkossa lakata kynnet näillä kahdella lakalla useinkin :) Toimiva ja kaunis yhdistelmä.

Tähän loppuun pari kuvaa lakkauksista joita mulla on ollut viime aikoina kynsissä. Tässä pohjalla Inglotin kultaan shiftaava kermanvärinen helmiäislakka ja kärjissä China Glazen Swing Baby.

Tässä kynsillä on Wild n' Crazyn vaalea helmiäislakka (en muista nimeä/nroa, enkä jaksa nyt mennä tarkistamaan) Lakan kaveriksi laitoin Avonilta tilaamiani kynsitarroja :)

4 kommenttia:

 1. Sinertävät lakat osaavat olla kyllä kauniita, mutta minun sormille ne eivät tunnu sopivan sitten mitenkään :(. Olen lämminsävyinen ihminen, mutta luulisi nyt sinisien mätsäävän kalmankalpean hipiäni kanssa :D?

  VastaaPoista
 2. Panda: Tuo on vähän sama kuin, että mä karsastan vihreitä luomareita :D Kyllä sen tuntee, jos jokin ei istu ihan täysin eikä tunnu omalta :)

  VastaaPoista
 3. Upeat kynnet ja kauniisti lakattu. Miten ihmeessä saisi kasvatettua edes vähän omia kynsiä, töissä ei voi pitää rakennekynsiä, minä voin herkutella kynsilakoilla vain kun lähden juhlimaan - tosi harvoin siis.
  Kiva blogi.

  VastaaPoista
 4. Nelli: Kiitos <3 :) Usko tai älä, vuosi sitten vielä olin kynsienpureskelija, mutta sitten eräänä päivänä päätin, että nyt saa luvan loppua! Ja aloin kasvattamaan kynsiä :) Hoitoa nämä vaativat, että pysyvät tälläisinä, itse olen saanut kynnet pysymään vahvoina ja pitkinä Sally Hansenin hoitolakoilla. Ne ovat suht edullisia ja ajavat mielestäni asiansa paremmin kuin moni kalliimpi merkki (esim. Opi)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)