torstai 17. maaliskuuta 2011

Kampanjan 4 Avonit.

Olen elänyt koko alkuvuoden jotenkin hiljaiseloa Avonin suhteen. Nykyinen työni vie niin paljon minulta aikaa, että tämä ns."kakkostyöni" eli Avonin konsulttina toimiminen on jäänyt vähän toisijaiseksi asiaksi. Mutta kuitenkin edelleen puuhastelen sen parissa niin paljon kun ehdin, en vaan enää niin aktiivisesti kuin ennen.

Kampanjan 4 mukana tuli muutama kiva uutuus:

Kuten aiemmin jo tällä viikolla kerroin, rakastan syväpuhdistavia naamioita. Tilauksen mukana tuli myyntilahjana Planet Span uudesta linjasta syväpuhdistava laventeli & jasmiini naamio. Tämä on ns. kalvonaamio joista en ole aiemmin innostunut juuri laisinkaan, mutta tämä jotenkin muutti hieman epäluuloista käsitystäni sellaisista naamioista. Levitin tätä paksuhkon kerroksen nassulleni ja annoin vaikuttaa tuubin kehottaman 20 min. Naamio ei kiristänyt vaikka kuivuukin kasvoille kalvoksi. 20 minsan jälkeen raaputin jostain kohtaa naamiota hieman irti ihosta ja vetaisin sen melkeinpä yhdellä kädenliikkeellä irti. Voin kertoa, että tehokas oli! Iho oli aivan ihana pehmeä ja sileä :) Näiden kalvonaamioiden kanssa kannattaa kuitenkin harjoittaa lievää varovaisuutta, liian lähelle kulmakarvoja levitetty naamio saattaa napata muutaman karvan mukaansa ja ainakaan muotoiltujen kulmien kohdalla se ei liene suotavaa. Tämä sarja tulee myyntiin kampanjassa 5 ja sarjaan kuuluu tämän naamion lisäksi vartalovoide, kasvoöljy sekä kylpymaito. Tuotteissa on ainakin itseäni hyvinkin paljon miellyttävä laventelin tuoksu.


Perceive-tuoksu on yksi Avonin myydyimpiä tuoksuja ja nyt se on saanut rinnalleen kevätversion nimeltä Dew. Tämä tuoksu on myynnissä rajoitetun ajan, ilmeisesti vain tämän kevään. Tuoksussa on freesia, melonia ja santelipuuta, tämä tuoksu ei jotenkaan puhuttele minua niin paljon kuin alkuperäisversio Perceivestä. Originellissa versiossa on freesiaa, päärynää ja myskiä. Tässä Dew-versiossa on jokin mikä häiritsee ainakin minun nenuani, en osaa sen paremmin eritellä että mikä se on, se on vaan jokin. Ehkä odotin tästä raikkaampaa, mutta sydäntuoksu on minun makuuni liian puuterinen. Pullo on kaunis, mutta sisältö jää omalla kohdallani vähän vaisuksi. Laitan tämän ehkä kiertoon jossain kohtaa.
Avon lanseeraa kampanjassa 5 24K Gold-meikkisarjan johon kuuluu mm. nämä kultaan siftaavat huulikiillot. Ostin itselleni kokeiluun Golden Peach-sävyn joka on mielestäni kovin kauniin keväinen väri. Huulikiilto ei tunnu tahmealta ja kultaista pigmenttiä löytyy kivasti. Olen käyttänyt tätä arkimeikissäni töissä. Sarjaan kuuluu tämän sävyn lisäksi vielä 4 muutakin kaunista sävyä, Honey Gold, Pink, Simply Gold ja Ruby Luster.

4 kommenttia:

 1. Mulla on ja on ollut noita planet spa naamioita ja olen niistä aina tykänny. Nyt mulla on niitä "annospusseja" joita on se 3 erilaista paketissa. Muutenkin nuo Avonit on ollu vuosia käytössä. ;)

  VastaaPoista
 2. Minna: Hienoa kuulla :) Mielestäni nuo Planet Span tuotteet ovat aivan ihania, harmittaa kun myynnistä poistui Thaimaan Lootuskukka-hiusnaamio! :( Se oli aivan paras! Hamstrasin sitä 5 tuubia varastoon ennenkuin se poistui myynnistä :D

  VastaaPoista
 3. Se Avonilla on kyllä kurjaa kun vaihtavat tuotteita tiuhaan tahtiin, nii jonkun hyvän tuotteen valmistus vaan saatetaan lopettaa. :( Mä tykkäsin huisisti vaahtomeikkivoiteesta, mut enää sitä ei saa... ja muutama muunkin hyvän tuotteen kohdalla on käynny niin.

  VastaaPoista
 4. Minna: niinpä =/ Ja jotkut tuotteet jotka ainakin omasta mielestä on ihan kökköjä pysyvät vuodesta toiseen myynnissä. Osa lopetetuista tulee takaisin myyntiin päivitettynä, niinkuin nyt hiljattain tuli mineraalipuuteri takaisin. Saattaa olla, että se vaahtomeikkivoidekin tekee paluun :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)