perjantai 18. maaliskuuta 2011

Eikä tässä vielä kaikki.

Kun aikansa tuijottaa televisiota (varsinkin joskus päiväsaikaan) ei voi välttyä TV-shopin mainoksilta. Pahaa aavistamaton televisionkatselija voi helposti hurahtaa johonkin tiettyyn tuotteeseen ja aikansa mainosta katseltuaan ei voi enää mitenkään hillitä itseään vaan kuin hypnotisoituneena tilaa tuotteen itselleen.

Ette varmaan arvaa, että puhun nyt itsestäni. Ette varmaan myöskään arvaa, että olen saattanut tilata TV-shopista jotain.
 
Jeppisjepulis. Minä hurahdin tilaamaan Derma Setan.
Jos joku ihmettelee mikä ihme laite se on ja on tosiaan välttynyt mainokselta jossa tätä tuotetta myydään viattomille teeveekatsojille, kerronpa mikä vekotin tämä on.

Derma Seta on kauneuskeskus pienessä paketissa. Laitteeseen saa paketin mukana liudan erilaisia vaihtopäitä joilla jokaisella on oma tarkoituksensa. Lisäksi laitteeseen saa verkkovirtapiuhan pientä lisämaksua vastaan, ettei tarvitse pattereiden kanssa pelata.

Setin mukana tulee seuraavat osat:
1. Kaksi erilaista hierontapäätä joilla saa selluliitin vähemmän näkyväksi. Tämä toiminto oli itselleni melko lailla yhdentekevä, koska en ole ikinä uskonut sellarin lähtevän a) millään voiteilla b) tälläisillä pallukoilla joita hierotaan vasten reittiä/pyllyä. Mutta ihan kiva, että tulivat mukana, eihän sitä ikinä tiedä josko joskus saan selluliitinpoisto-herätyksen ja alan  tuhtaamaan näiden kanssa.

2. Kasvoharja. Tämä on jotain aivan taivaallista, ellei jopa jumalallista. Haluaisin halata tämän tuotteen kehittäjää ja kiittää siitä miten ihanan asian hän on keksinyt. Harja on hyvin pehmeäharjaksinen vaikka kuvan perusteella voisi luulla, että tuo on juuriharjasta seuraava. Harja napsautetaan kiinni laitteeseen ja sitten vaan virtanamiska päälle ja harjaamaan naamaa. Kirjaimellisesti. Itse olen käyttänyt tätä harjatoimintoa muutaman kerran viikossa tehostamaan esim. aamupuhdistusta. Noin 30 sekunnin harjaus puhdistustuotteen kanssa tekee aivan ihmeitä hipiälle. Harjakset kuorivat hellästi ihoa ja näin ikäihmisenä voin kertoa, että silmänympärysjuonteeni ovat tasoittuneet tämän käsittelyn jälkeen. Rakastan tätä harjaa ja siitä mitä se tekee iholleni <3

3. Hohkakivi. Kuten nimestäkin voi jo päätellä tällä ei kannata hioa naamaa vaan jalkoja :) Itselläni on todella kuivat kantapäät jotka vaativat melkoista liotusta ennenkuin pehmenevät yhtään. Tämä hohkakivi on antanut minulle helpotusta tähän ongelmaan. Olen tehnyt niin, että suihkun jälkeen kun jalat ovat vielä hieman kosteat olen hionut kantapäitäni tällä ja sileää jälkeä tulee!

4. Body Puffer on jäänyt minulla hieman vielä vieraaksi, vaikka käyttöominaisuus onkin mitä mainioin. Tällä pehmeällä tyynyllä saa vartalovoiteen tehon potenssiin sata kun levittää voiteen iholle tämän kanssa. En ole jostain syystä vielä testannut tämän tehoa, pitäisi kyllä koska tämä vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta tavalta levittää voidetta iholle.

5. Derma Setan ykkösominaisuus on tämä kristallisoitu karkea pää jonka avulla voi poistaa ihokarvat käsistä ja jaloista (ja selästä) kivuttomasti. Olin hieman skeptinen ensin alkuun tämän kivuttomuus-lupauksen suhteen, koska tehokas karvanpoisto mielestäni pitää sisällään aina tietyn määrän kipua ja tuskaa. Laitteeseen asetettava Hair Removal-pää pyörii satoja kierroksia minuutissa ja kun päätä pyörittää ihoa vasten, karvatuppi aukeaa ja karva tippuu pois. Tämä ei siis katkaise karvaa kuten höylä vaan irroittaa karvan juurineen irti ja uskokaa tai älkää, kivuttomasti. Iho saattaa punoittaa hetken käsittelyn jälkeen ja tuntua hieman lämpimältä, mutta itse en ainakaan kokenut sitä mitenkään epämiellyttäväksi tunteeksi. Iho saa samalla pintakuorinnan, itselläni ainakin ihon pinnalle jäi valkoinen pölykerros joka lähti pois ihan suihkussa käydessä. Käsittelyn jälkeen iho oli todella sileä ja sileänä se pysyi melkein 2 viikkoa ennenkuin uusi karvansänki alkoi punkea itseään esille. Itselläni ei höyläystulos kestä kyllä ihan niin kauaa. Karvanpoisto ei tapahdu ihan hetkessä tällä laitteella, operaatio vie aikaa ehkä hivenen kauemmin kuin normaali höyläys, mutta tulos ja pidempään kestävä karvattomuus mielestäni korvaa pidemmän käsittelyajan mennen tullen. 

6. Foot Rough Skin Remover on toinen jalkojen silotuspää hohkakiven lisäksi. Tämä on karhea pää jonka avulla saa uskomattoman sileät kantapäät! Isäntä nauroi, että laikkakoneellako mä käsittelen kantapäitäni kun mennä huruttelin tällä jalkojani :D Tämän ansiosta minulla on pitkästä aikaa kantapäät kunnossa :)

7. Nämä kaksi viilaa muistuttavaa pötkylää tulivat ns. kaupanpäällisiksi, nimikkeellä "eikä tässä vielä kaikki" :D Nämä ovat samaa matskua kuin Hair Removal-pää ja nämä ovat tarkoitettu bikinirajan sekä kasvojen karvojen poistoon. Pidempi ensiksi mainittuun ja lyhyempi viimeksi mainittuun. Minä olen siinä onnellisessa asemassa, että itselläni ei kasvoissa rehota karvat mitenkään häiritsevästi, ei ole viiksiä eikä poskipartaa :D joten tämän kasvokarva-pötkylän käyttö jää varmaankin aivan nolliin, mutta tämä bikinirajaan tarkoitettu viila (pakko sanoa viila, koska on niin viilan näköinen) on varmasti hyvin kätsy. Itse inhoan höylätä biksurajaa, koska onnistun aina saamaan sinne ainakin yhden haavan tai sitten höyläyksen jälkeen ihoni on kuin pilkkutautinen vaikka kuinka laittaisi rauhoittavaa voidetta :( Uskon, että tämän avulla ne ongelmat ovat taaksejäänyttä elämää :)

Onko joku muu hurahtanut TV-shopin tuotteisiin? Tai ehkä jopa tähän nimenomaiseen ihmevekottimeen? :)

9 kommenttia:

 1. paljonko tuolla ihmelaitteella oli hintaa ? näyttää ja kuulostaa ihan kätevältä laitteelta.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei onneksi ole televisiota, niin olen autuaan tietämätön tämän päivän ab troniceista ja aromipesistä. :) Clarisonicin kyllä haluaisin, tuo laitteesi harjaosa näyttää kovin samanlaiselta (www.clarisonic.com). Aloin nyt oikeasti pohtimaan TV-shopista tilaamista, kun tuohon näyttää saavan kylkiäsiksi vaikka mitä hilavitkuttimia.

  VastaaPoista
 3. Ruu: Silloin kun tilasin tuon, siellä oli tarjous, että näitä sai kaksi yhden hinnalla. Postikulujen ja parin lisähärpäkkeen kanssa (verkkovirtajohto + 50 Hair Removal-refillpadia) koko lysti maksoi noin 100 euroa. Ostettiin mun äidin kanssa pökkiin tuo, eli hintaa tuli 50 euroa per naama :)

  Nekku: Mä voin kyllä suositella tuota :) Jos jotain miinusta haluaa tuotteesta etsiä, on se, että se pitää kohtuu kovaa ääntä kun sitä käyttää, mutta mua ei ainakaan se häiritse :D
  http://www.tvins.com/fi/products/dermaseta241/dermaseta.php
  Siellä näyttää edelleen oleva tuo 2 yhden hinnalla tarjous :)

  VastaaPoista
 4. Mä idiootti tilasin jotain 8-9 vuotta sitten sellaisen vatsalihaksia kiinteyttävän vyön! :D *hahahahahaaaa* Joo, ei lähteny sillä mahamakkarat!

  VastaaPoista
 5. ...Ne siis oikeasti toimii :O Hienoa että joku on ostanut sieltä ostostv:stä jotain, niin kuulee vähän kriittisempääkin arviota. Kiva kuulla että toi tuote toimii! Kivuton karvojen poisto juurineen kuulostaa aika houkuttelevalta...

  VastaaPoista
 6. Minna: :D juu ja minä tilasin joskus samoihin aikoihin Nad's karvanpoistogeelin jonka piti olla KIVUTON. Karvat lähtivät osittain säärestä ja karvatupet vuosivat verta. Niin lähti Näädsit palautuksena takaisin :D

  Kara0kara: Kyllä tuo toimii :) Olen tykännyt!

  VastaaPoista
 7. Säkin oot sii kattonut niitä, en ole ainoa!! Itsekkin välillä eksyn niitä katsomaan ja kyllä jotain tekisi aina mieli tilata!

  VastaaPoista
 8. Pinja: Tunnustan syyllisyyteni :D

  VastaaPoista
 9. Voi ei, mä joudun nyt ehkä tilaamaan ton laitteen ku on loppuviikosta tilipäiväkin. Perhana :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)