keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Cliniderm Velvetly Smooth.

 
Noin vuosi sitten innostuin ns. kaksoispuhdistuksesta. Ostin silloin Lumenen öljyputsarin jota käytin yhdessä jonkin puhdistusmaidon/-geelin kaverina meikkejä putsatessani. Nyt kuitenkin Lumenen puteli otti ja loppui ja olen kuumeisesti etsinyt seuraajaa sille. Lumene oli ihan ok, mutta jokin siinä tökki. 
Huomasin uutta öljyputsaria etsiessäni, että niistä ei ainakaan ole ylitarjontaa. Itseasiassa aika harvalta merkiltä löytyy sellainen. Sensailla ja Dermalogilla on öljyputsarit, mutta korkea hinta ei houkuttele ainakaan tätä kuluttajaa ostamaan, vaikka epäilemättä molemmat olisivatkin hyviä ja laadukkaita.

Poikkesin kauppareissulla apteekkiin, koska mieleeni tuli josko apteekkikosmetiikoista löytyisi järkevän hintainen öljypuhdistus. Ja näin teki!
Clinidermin Velvetly Smooth-putsari on kuin nestemäistä silkkiä iholla ja puhdistusteho on uskomattoman hyvä! Hinta oli erittäin järkevä, noin 12 euroa. Öljy on todella riittoisaa ja jotenkin jämäkämpää kuin Lumenen vastaava. Luulenpa, etten ihan heti ole palaamassa Lumenen pariin takaisin.

Käytän tämän kanssa Charlotte Meentzeenin Hamamelis-puhdistusmaitoa ja ihoni kiittää. Meikki lähtee viimeistäkin piirua myöten pois ja iho tuntuu kosteutetulta. Aivan lyömätön kombo! :)

Pidätkö sinä öljyputsareista? Teetkö kaksoispuhdistusta?

1 kommentti:

  1. Käytän oliiviöljy/risiiniöljyseosta. Sen putsaan jollain halvalla markettiputsarilla. Toimii!
    T.Jaana

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)