torstai 17. helmikuuta 2011

Wet n Wild.

Monessa blogissa on viime aikoina vilahdellut Wet n Wildin kosmetiikkaa ja varsinkin kynsilakkoja. Koska lakat eivät ole mitenkään superkalliita, päätin ostaa muutaman kokeiluun ja tälläiset lakkaukset sain aikaiseksi:


Mustaa ja lilaa glitteriä.

Lila glitter-lakka on Night Prowl ja musta lakka on simppelisti ja hyvin loogisesti, Black Créme. Tykkäsin todella paljon siveltimestä ja siitä miten hyvin lakka levittyi. Yllätyin myöskin siitä kuinka nopsaan nämä kuivuivat! Musta cremelakka oli yhdellä kerroksella jo hyvin peittävä, lilaa glitteriä laitoin kaksi kerrosta, koska halusin kerrostaa glitterin määrää kynnellä. 
Miinusta annan pysyvyydestä, jo seuraavana päivänä lakkauksessa alkoi olla lohkeamia :( Lakkaukset eivät kestäneet kauniina kuin yhden kokonaisen päivän, kahden päivän kuluttua oli jo pakko vaihtaa lakat.


Kolmas Wet n Wild-lakkani on kauniin korallinpunainen Blazed, joka osoittautui kovin hankalaksi kuvattavaksi sävynsä puolesta! Todellinen sävy on ylemmässä kuvassa. Laitoin tämän kaveriksi kynnen kärkiin Yssyn läpikuultavaa shimmerlakkaa, sävy 26. Tämä Blazed-sävy oli melko lailla läpikuultava ja vaati kaksi kerrosta, että peittävyys oli hyvä. Kolmannella olisi ehkä saanut jo täydellisen :)
Tämä pysyi paremmin kuin edellinen lakkaus, kolme päivää ilman lohkeiluja! Outoa miten saman sarjan lakoissa voi olla näin iso ero?

Rakastan koiria ja tilasin Ebaystä kynnelle laitettavia siirtokuvia, aiheena Mopsi :) Siirtokuvien käyttö oli yllättävän helppoa ja näpsäkkää! Ja kuvat hyvin edullisia, tämä 30 kpl Mopsi-arkki maksoi lähestyskulujen kanssa noin 2 $.

6 kommenttia:

 1. Oi, ihanat noi mopsitarrat! <3
  Ja muutenkin mie tykkään tosta punaisesta manikyyristä.

  Tää ei kuulu kyllä yhtään asiaan, mutta ootko kokeillut koskaan neuLash ripsiseerumia?
  Mie hankin sitä just ensimmäisen putelin ja elättelen nyt toiveita kauniista ripsistä.

  Pia P.

  VastaaPoista
 2. Pia P: Kiitos! En ole koskaan kokeillut mitään ripsiseerumeita, olin kerran ostamassa sellaista, mutta kosmetologi-ystävä sanoi ettei niistä ole oikein mihinkään.
  Sellaista ripsivärin alle tulevaa primeriä olen ajatellut kokeilla, ainakin Diorilla on sellainen.

  VastaaPoista
 3. Tosi nätin näköiset noi ekat ja muutenkin lakat on nätin värisiä. Itsellä ei oo aikoihin tullut ostettua mitään lakkoja.

  VastaaPoista
 4. Tiia - Candy Sweetheart: :) Kiitos <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)