maanantai 28. helmikuuta 2011

Ripsien neljäs ulottuvuus.

En ole saanut syntymälahjana pitkiä, kaarevia ja tuuheita ripsiä. Käyn ikuista taistelua, että saisin edes ripsivärin avulla luotua illuusion upeista kauriinsilmistä. Olen kokeillut ripsareita A:sta Ö:hön ja pari ikisuosikkia olen onnistunut löytämään. Toinen niistä on L'orealin Lash Architect-ripsari joka on ollut luottotuotteeni jo useamman vuoden ajan. Palaan siihen aina jos vaikka teenkin välillä syrjähypyn johonkin toiseen merkkiin.

Nyt Lorkku on tunannut Lash Architectista futuristisen oloisen 4D-version johon ihan sattumalta törmäsin Cittarin kempsu-osastolla. Joko tämän tuotteen mainonta on mennyt minulta aivan ohi tai sitten sitä ei vaan ole markkinointu sen ihmeemmin.


Tämä uutuus haastaa todella hyvin perus-Lash Architectin, se nimittäin sisältää kuituja joka pidentää ja erottelee ripsiä. Ripsarin sisältämät vahat muodostavat ripsiin hyvin tarttumakohtia kuiduille, jolloin ripset tuuheutuu välittömästi. Olen jokseenkin paljon rakastunut tähän! Pysyvyys on myös huippua, ripsari ei varise eikä suttaannu päivän aikana. Lähtee normaalisti puhdistustuotteilla pois.

Tämä on lähtökohta. Eikö olekin surullisen näköistä? Ripseni sojottavat joko alaspäin tai suoraan eteenpäin ja ilman meikkiä näyttää kuin minulla ei olisi ripsiä ollenkaan. Kuvanotto hetkellä ulkonurkan ripset olivat kaareutuneet jostain syystä ylöspäin. Uskokaan huviksenne, tämä on vain tilapäinen häiriö, yleensä nekin sojottavat alaspäin.

Ja tämän tällä ihanalla ripsarilla saa aikaiseksi, pretty good vai kuinka? Ihan kuin minulla olisi pitkät ripset :)

Lash Architect 4D menee mun HG-tuotteisiin aivan ehdottomasti! :)

Onko joku muu kokeillut tätä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)