tiistai 15. helmikuuta 2011

Parit manikyyrit.

Innostuin kokeilemaan pari erilaista ranskis-tyyppistä manikyyriä:


Odotan kovin jo kevättä ja siksi tekaisin pirteän vihreäsävyisen manikyyrin :) 

Koko kynnelle käytin Minersin 048 Shout, kynnen kärkeen Essence 38 Choose Me! ja lopuksi päälle O.P.I.n Happy Anniversary. Päällyslakkana toimi O.P.I.n Natural Nail Strengthener.

Tämä lakkaus meni vähän komiikan puolelle, toki alkuperäinen tarkoitus ei todellakaan ollut, että tästä tulisi ihan näin naurettavan näköinen :D Suunnitelmani oli, että pinkki lakkaus mustilla kärjillä, mutta jonkin meni metsään...ja pahasti. Kuvan ottamisen jälkeen poistin lakat. Rumin manikyyri ehkä ikinä.

Näiden avulla se saatiin aikaiseksi: Koko kynnelle Yes Love sävy 245, kärkiin Avon Nailwearin Warm Black (tässä kohtaa kosahti, en ollut pitkään aikaan käyttänyt tätä mustaksi muistaamani lakkaa ja tämähän siftasikin pahasti tummansiniseen! Pinkin päällä se muuttui tummanlilaksi ja alkuperäinen illuusioni pinkki-musta-yhdistelmästä oli mennyttä) Ja jotta katastrofi täydentyisi, vetasin vielä tähänkin päälle O.P.I.n Happy Anniversaryt. Avot, ruma lakkaus.1 kommentti:

  1. Oi, nyt tekisi itsekin mieli vääntää ranskikset vaikka juuri lakkasin kynnet. :) (Avonin Gunmetal, jota vasta nyt ensimmäisen kerran testasin kun eilen sen sain)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)