perjantai 11. helmikuuta 2011

Mangoa nassuun.

Mango on sekä hedelmänä herkullinen että kosmetiikassa (varsinkin tuoksuna) todella valloittava. Jos on tarjolla kosmetiikkaa joka sisältää mangoa, on lähestulkoon varmaan, että se tuote lähtee mukaani.

Törmäsin mangoon melko yllättävässä tuotteessa, nimittäin tässä:

Nivean Beautifying Moisturizer-voide
sisältää mangoa. Tuoksu tässä voiteessa ei ole suinkaan herkullinen mango vaan niveamainen perustuoksu, joskin ehkä aavistuksen ehkä pirteämpi ja aurinkovoidemaisempi. Nappasin tämän minulle entuudestaan täysin oudon voiteen mukaani tarjouskorista jossa tämä pötkötti 5 euron hintaan. 

Voide lupasi pakkauksen tekstin mukaan kosteuttaa, heleyttää ja tasoittaa ihoa ja ihon väriä. Voide on aavistuksen rusehtavaa ja ajattelinkin ensin, että onko tämä jokin sävyttävä voide, mutta ei tämä sitä ole. Voiteessa on mukana suhteellisen runsas shimmeri joka kasvoille levittämisen jälkeen näkyi mukavasti käsissä- sormet ja kämmenet kimalsivat oikein kunnolla ja lähemmässä tarkastelussa kimmelsi myös kasvot. Paketin mukana ei tullut mitään ihmeempiä käyttöohjeita, mutta pakkauksessa luki, että voide on tarkoitettu päiväkäyttöön. Tämä itseasiassa toimii kauniisti meikinalusvoiteena juuri tuon valoa taittavan shimmerinsä ansiosta. Tosin ihan perusarkimeikin alle tämä saattaa olla hieman stydiä kamaa jos ei sitten jostain syystä halua työpäivän aikana hehkua astetta enemmän. Iltameikin alle tämä voide on omiaan tuomaan lisää korostusta kasvoille tai sitten kauniina kesäpäivänä antamaan päivettyneelle iholle lisähehkua. 
Voide jättää ihon mukavan pehmeäksi ja imeytyy iholle mielestäni kohtuu hyvin. Mikään superkuivan ihon voide tämä ei mielestäni ole vaikka pakkauksessa annetaankin kosteuslupaus. Voimakas tuoksu saattaa ehkä haitata herkkänenäisimpiä, itse en sellaisiin lukeudu, mutta tämän kohdalla tuoksu häiritsi ehkä minuakin hieman. Muuten tämä voide on kiva extralisä jos haluaa leikkiä meikin kanssa hieman enemmän tai kesällä korostaa päivetystä astetta näkyvämmin. En ottaisi tätä päivittäiseen käyttöön, mutta silloin tällöin käytettynä tämä toimii ja on 5 euron arvoinen mielestäni.

Onko joku muu tutustunut tähän voiteeseen? Mielipiteitä tästä?


PS. Maanantaina juhlitaan Nonnulan synttäreitä :) Luvassa arvonta! Joten pysyhän kanavalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)