perjantai 25. helmikuuta 2011

Hajuvesiä osa 4. - Avonin hajuvedet vol. 2.

Ja kakkososa Avonin tuoksuista:

Liivbotanicals-tuoksut Vitality (vas.) ja In Harmony ovat poistuneet jo myynnistä, mutta nämä kuuluvat edelleen suosikkeihini. Vitality on raikas ja tuoksussa tuntuu sitruuna, greippi, kurkku, santelipuu.
Isännän mielipide: Raikas, greippinen, sitrusmainen, HYVÄ!
In Harmony on erään hyvän ystäväni suosikki ja hän kuvaili tuoksua samankaltaiseksi kuin Vitalis-voiteessa :) Tuoksu on harmoninen (nimensä mukaan) ja rauhoittava, siinä missä Vitality on piristävä. Tuoksussa tuntuvat jasmiini, laventeli, vanilja.
Isännän mielipide: Tulee mieleen jokin naamarasva tai huulivoide.En osaa sanoa tästä mitään, melko tavallinen.

Icy Sheers Luscious (vas.) ja Icy Sheers Refreshing ovat viime kesän kausituoksuja. Kumpikin ovat lemppareitani ja käytän näitä usein. Keltaisessa tuoksussa tuntuvat sitruunamarenki, appelsiininkukka, greippi.
Isännän mielipide: Tulee mieleen arki. Tämä on varmaan joku sun työtuoksu? En tykkää.
Vihreässä tuoksussa tuntuvat päärynä, meloni, sorbetti, vanilja. Tämä tuoksu on sellainen mitä voisin nuuhkia vaikka kuinka pitkään.
Isännän mielipide: Mieleenpainuva, hyvä, kupliva.


Simple Elements Warm Sunshine (vas.) ja Simple Elements Meadow Dew ovat kesän 2009 kausituoksut. Kuten huomata saattaa viimeksi mainittu on ollut suosikkini. Näitä ei ole enää myynnissä ja se hieman harmittaa minua. Keltainen tuoksu on nimensä mukaan aurinkoinen, tuoksussa tuntuvat meripihka, sitruuna, greippi, liljat, mandariini.
Isännän mielipide: Tässä on jotain hedelmää varmaankin? Kesätuoksu.
Vihreä tuoksu on rakas tuoksu minulle, käytän tätä todella usein, sopii arkeen sekä juhlaan. Tuoksussa tuntuvat muratti, hyasintti ja tiikki.
Isännän mielipide: Raikas, tämä tuoksuu vaimoltani :) Tuttu tuoksu, HYVÄ!

Brazil Beat on niin ikään kesällä 2009 myyntiin tullut ja sittemmin jo myynnistä poistunut tuoksu. Tämä on kiva, makea, hedelmäinen tuoksu jota tykkään myös käyttää usein. Tuoksussa tuntuvat mango, papaija, omena, persikka ja santelipuu.
Isännän mielipide: Hyvä, kesäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)