torstai 24. helmikuuta 2011

Hajuvesiä osa 3 -Avonin tuoksut vol.1.

Käyn läpi kahdessa postauksessa Avonin tuoksut joita käytän, tässä ensimmäinen revohka:

Outspoken by Fergie  on suhteellisen uusi Avonin tuoksuista. Tämä lanseerattiin viime syksynä ja tuoksun keulakuvana toimii Black Eyed Peasin Fergie. Tuoksu on melko voimakas, mutta hyvin naisellinen. Itse käytän tätä lähinnä biletuoksuna. Tuoksussa tuntuvat tuberoosa absoluutti (kuulostaa aivan joltain sairaudelta, mutta on oikeasti kukka), jäiset karhunvatukat ja musta nahka. Tämä ei ole mikään pikkutyttöjen tuoksu vaan sopii vähän varttuneemmalle naiselle, ei kuitenkaan tarvitse olla +50 käyttääkseen tätä vaan riittää, että on täyttänyt vähintään vaikka sen 25 :) Pullo on tyylikäs, korkin korumaisuudesta plussaa.
Isännän mielipide: Voimakas, aika maskuliininen (ja minä sanoin tätä naiselliseksi..onneksi meillä ei mene yhtään ristiin nämä arviot), en oikein tykkää.

Secret Fantasy jäljittelee mielestäni Britneyn Fantasya josta kirjoitin eilen. Pullon värikin on samanlainen. Tykkään tästä tuoksusta ja tämä sopii mielestäni nuoremmallekin tytölle. Itseasiassa he kai tämän hajuveden kohderyhmä ovatkin, itse olen ehkä "yli-ikäinen" tälle, mutta who cares. Pullo on ehkä hieman lapsekkaan näköinen eikä ainakaan heti nostata aikuispisteitä. Tuoksussa tuntuvat meripihka, ananas, mansikka ja vadelma.
Isännän mielipide: Hedelmäinen, ihan ok.

Spotlight lanseerattiin syksyllä 2009 ja tuoksun mainoskasvona toimii Courtney Cox. Tämä on kiva arkituoksu, melko mieto ja raikas. Moni asiakkaistani mielsi tämän samantapaiseksi kuin Hugo Bossin tuoksut. Tuoksussa tuntuvat mandariini, bergamontti, freesia, vanilja, mimosa ja tuberoosa absoluutti.
Isännän mielipide: Tulee mieleen wc-raikastin laivan hytissä. Tykkäätkö sä oikeasti tästä?

Windscape on raikas ja mieto vesituoksu. Tätä käytän aika usein töissä. Tuoksussa tuntuvat sitruuna, omena, valkoinen myski. Pullo on vähän tylsän näköinen.
Isännän mielipide: Raikas, kukkamainen, HYVÄ! Käytä tätä enemmän jooko?

Far Away Dreams on Far Away-tuoksun pikkusisko. Far Away-tuoksu on Avonin pitkäaikaisimpia tuoksuja ja jonkun parametrin mukaan tuoksu jota miehet ostaisivat vaimolleen mieluiten. Itse pidän tästä astetta kevyemmästä versiosta enemmän. Tämä on supernaisellinen ja pehmeä. Tuoksussa tuntuvat meripihka, santelipuu, persikka. Pullossa on mielestäni vintage-henkeä. Muistaisin, että isoäidilläni olisi ollut joskus hieman tämän mallinen hajuvesipullo.
Isännän mielipide: Makea, aika hyvä.


Eternal Magic on eräs lempparituoksujani Avonin valikoimassa ja tämä on myös monen ikäiseni asiakkaani mieleen. Tämä on jännä, makea tuoksu joka käy sekä päivä-, että iltakäyttöön.
Tuoksussa tuntuvat samettinen ruusu, kurjenmiekka, vanilja. Yhdysvalloissa tämän tuoksun mainoskasvona toimii Avatar-elokuvasta tuttu Zoe Saldana.
Isännän mielipide: Selkeesti varttuneemmalle naiselle, mutta ei kuitenkaan millekään mummolle. Ihan hyvä.

Pur Blanca on Avonin yksi myydyimmistä tuoksuista ja tätä tuoksua myyn itsekin eniten. Itselläni on käytössä 10 ml:n roll-on versio tästä. Tuoksu on hyvin puhdas, raikas, pehmeä. Tuoksussa tuntuvat valkoinen myski, puuvilla ja pioni. Tämä tuoksuu siltä kuin olisit juuri astunut ulos suihkusta. Tämä on äitini ehdoton suosikki.
Isännän mielipide: Tulee mieleen anoppi! :) Mielestäni tämä ei pue vaimoani yhtään.

2 kommenttia:

  1. Tuo Fergie-tuoksu kiinnostaisi, sain kutsun sinne lanseeraustilaisuuteenkin syksyllä, mutta milläs täältä lähdet... Voisi ehkä tilata kokeeksi, jos nyt joskus saan aikaiseksi.

    VastaaPoista
  2. Nekku: Mullakaan ei taida olla yhtään näytettä tuosta tuoksusta himassa...olisin voinut laittaa sulle :) Onko sulla muuten joku konsultti keneltä voit tilata Avonin tuotteita?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)