tiistai 22. helmikuuta 2011

Hajuvesiä osa 1.


Tämä postaus on odottanut itseään jo vaikka kuinka kauan. Itseasiassa alunperin tämä piti tulla ulos jo viime syystalvella, mutta jostain syystä tämä on jäänyt vähän unholaan. Nyt korjataan asia.

Karkkipäivän Sanni toteutti oman hajuvesi-postauksensa jokin aika sitten ja minua oikein hymyilytti, että aivan kuin Sanni olisi lukenut ajatukseni ja otti mukaan Herra Karkkipäivän mielipiteet tuoksuista. Itselläni on ollut lapulla ylhäällä meidän isännän painavat sanat omista hajuvesistäni yhtä kauan kuin tämä postaus on pitänyt tehdä :D Hassua sattumaa.
Pitää sanoa, että niin outoa kuin se onkin, mies haistaa hajuveden ilmeisesti aivan toisella tavalla kuin nainen. Meidän isännän mielipiteet olivat kyllä mitä erikoisempia ja välillä hyvinkin paljon ristiriidassa omieni kanssa :D
Olen tuoksujen suhteen melko avarakatseinen, arvostan ylellisiä, selektiivisiä tuoksuja, mutta yhtälailla minuun saattaa iskeä jokin edullisempi markettituoksu. Pääasia on, että tuoksu miellyttää nenuani.  Eikä tuoksu mummolle eikä kärpäsmyrkylle.

Koska omistan 28 kpl hajuvesiä jotka ovat jatkuvassa käytössäni, jaoin ne ryhmiin ja postaukset tulevat ulos neljässä osassa. Tämä loppuviikko Nonnulassa siis vietetään tuoksujen ihanassa maailmassa :)

Eli let's mennään, aloitetaan selektiivisen puolen tuoksuista:

 Burberry Summer  on viime vuoden kesäedition jonka ostin laivalta. Tämä tuoksu on eräs lempituoksujani ja laitankin tätä kun kyseessä on jokin special occasion. Tuoksu on hyvin hedelmäinen, se pitää sisällään mustaherukkaa, granaattiomenaa, mandariinia, valkoista persikkaa. Kukkien puolelta tuoksussa on freesiaa, liljoja, ruusua. Tämä tuoksuu mielestäni puhtaalle, mieleeni tulee lapsuudesta jokin palasaippua jota äitini käytti.
Isännän mielipide:  Ihan ok, ehkä hieman pistävä, mutta miellyttävä.

Clinique Happy on tuoksu jonka sain toissa jouluna isännän siskolta lahjaksi. Tuoksu on melko voimakas ja suihkauttamisen kanssa saa olla varovainen ettei tule liikaa. Tuoksussa on ripaus sitruunaa, punaista greippiä, mimosaa (joka on hawajilainen hääkukka btw) ja bergamonttia.
Isännän mielipide:  Hyvä, raikas


GAP Grass on melko lailla tuore ostokseni. Ostin tämän ennen joulua Jumbon Kick'sistä. Tämä on hyvin raikas ja kiva tuoksu, jossa tuoksuu vastaleikattu nurmikko, pehmeä myski, kurkku, basilika ja muratti. Tämä tuoksu on yksi ehdottomista suosikeistani, todella hyvä arkituoksu eikä niin "hajuvesimäinen" raikkaan ja melko erikoisen tuoksumaailmansa puolesta.
Isännän mielipide:  Vihreä tuoksu aivan selkeesti, haisee siis "vihreälle", tulee mieleen kevät. Ihan ok, menettelee

Calvin Klein Euphoria Blossom on itselleni rakas tuoksu, sain tämän äidiltäni syntymäpäivälahjaksi kun täytin 33 eli parisen vuotta sitten. Tämä kuuluu myös special occasion-tuoksuihini. Tuoksussa tuntuu valkoinen orkidea, kumkvatti ja granaattiomena. Tämä Blossom versio on astetta kevyempi versio CK Euphoriasta.
Isännän mielipide:  Oikein hyvä. Seksikäs.


Onko näistä jokin myös sinun suosikkisi? Tai inhokkisi? :)

5 kommenttia:

 1. yksikään ei lukeudu tuttuihin, olen muutenkin todella laiska käyttämään tuoksuja, mutta itse en ollenkaan pidä tuoksuista jossa on käytetty vastaleikatuntuoksun "aromia!, lieneekö kammoni liittyä siihen että työskentelen puutarhurina, ja se tuoksu tuo auttamatta työt mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Itselläni on näistä tuo KC Euphoria Blossom. Olen vasta saanut sen joten en ole käyttänyt montaa kertaa. Tykkään siitä kyllä paljonkin. Nuo muut eivät ole tuttuja ollenkaan ts. en ole edes kaupassa tainnut tuoksutella.
  Lissää lissää hajuvesiä!!!!
  Nina

  VastaaPoista
 3. Ruu: Nurmikko ei varmaan ole lempparituoksu jos siitä assosioituu duunipaikka mieleen :D

  Nina:Heti huomenna tulee lisää hajuvesi-juttua :) Ja to + pe :) Koko viikko siis tuoksutellaan täällä Nonnulassa!

  VastaaPoista
 4. Tykkään näistä hajuvesipostauksista, enkä haluaisi olla kielioppinatsi, mutta ihan oman mielenrauhani vuoksi: Special occation = Special occaSion. Kuitenkin, oon tykänny tosi paljon sun blogistas. Kiitos iloisista kirjoituksista :)

  VastaaPoista
 5. Martina: Eiku hyvä kun huomautit! Itsessänikin on kielioppinatsin vikaa ja vaikka kuinka oikoluen postaukset ennen julkaisua, näitä kirotusvireitä joskus sattuu :)

  Ihana kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa :) Toivon mukaan viihdyt jatkossakin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)