keskiviikko 16. helmikuuta 2011

H&M:n tarjontaa.

Sain ystävänpäivälahjaksi äidiltä pari kivaa juttua H&M:ltä:

Olen aiemminkin haksahtanut näihin ylisöpöihin ja yllättävän hyvänlaatuisiin Henkkamaukan Hello Kitty-vartalovoiteisiin. Yleensä näissä on minun nenuani miellyttävät supermakeat tuoksut, mutta nyt löytyi ehkä kaikista makein. Tuoksu on BUBBLEGUM ja tuo mieleen lapsuuteni Hubbabubbat :) Tuoksu on TODELLA makea, mutta minä pidän tästä. En usko, että mikään tuoksu voi olla liian makea minulle :D Olen melkoinen karkkihiiri ja siksi kai makeat tuoksutkin miellyttävät minua. 
Laatu tässä on sama kuin aiemminkin, imeytyy mukavasti eikä mulju iholla ja jätä valkoisia rantuja pitkin ihoa. Tuoksu ei viivy iholla mitenkään superkauan, pari tuntia voiteen levittämisestä, iho ei tuoksu enää. Mikä toisaalta on sääli, koska tämä tuoksu on vaan niin ihana :)

Olen etsiskellyt jo jonkin aikaa uutta poskipunaa ja tämä H&M:n Tawny Rose tuli kuin tilauksesta :) Tässä on kiva, aavistuksen kimaltava koostumus. Levittyy iholle kauniisti ja on mielestäni hintaansa nähden hyvä pigmenttinen.

Tawny Rose poskilla :) toimii ihan mukavasti.

Ostatko sinä H&M:stä kosmetiikkaa?

2 kommenttia:

  1. H&M:ltä olen hankkinut monta mainiota kynsilakkaa. :) Olen käyttänyt myös reippaat pari vuotta H&M:n eyelinereita, sellaisia kimalteisia. Kyseessä on mielestäni ihan paras eyelinersarja, mutta hommasin hiljattain vaihteluksi kokeiluun Lancômea..

    VastaaPoista
  2. Tiia - Candy Sweetheart: Mä olen monesti miettinyt niitä Henkkamaukan kynsilakkoja, ovat vissiin ihan hyvän laatuisia? :) Siellä on ainakin hauskoja värejä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)