keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Dermosil.

Tein tuossa joulun jälkeen pikkutilauksen Dermolle:

Tilasin For Faces-sarjan mattavoiteen, lähinnä meikin alusvoiteeksi. Jostain syystä ihoni on näin vanhemmiten alkanut kiiltää ikävästi ja hyvin helposti, joten siksi tämä voide. Olen testannut tätä vasta pari kertaa, mutta vielä ei ainakaan ole tullut mitään negatiivista sanottavaa. Voide levittyy iholle hyvin, hetken kuluttua levityksestä voi tuntea iholla tunteen aivan kuin sen päälle laskeutuisi silkkinen peitto. Kuulostaa hieman oudolta ehkä näin kuvailtuna, mutta iho jää pehmeäksi ja todellakin mattapintaiseksi. Näin talviaikaan minulla on varsinkin poskissa kuivia laikkuja joita tämä voide ei hoida, koska ei sisällä kosteuttavia ainesosia. Meikki pysyy kauniina tämän päällä monta tuntia joten voin suositella tätä kaikille ketkä hakevat edullista mattapintaistavaa voidetta.

Tämä pinkki puhdistusvaahto on ikisuosikkejani Dermon valikoimassa. Tällä putsarilla saa vahvemmankin meikin vaivatta iholta ilman, että iho kiristää tai kärsii liikaa. Ainoa isohko miinus tässä tuotteessa on tuoksu joka on sama kaikissa Dermon E-sarjan tuotteissa. Onneksi tässä tuotteessa se ei kovinkaan paljon ehdi häiritä, koska kyseessä on iholta pois pestävä tuote. Hyvä perusputsari edullisesti.

Näitä Primo-sarjan meikinputsauslappuja olen ostanut kerran aiemmin joskus vuosia sitten ja en oikein muistanut mitä mieltä niistä olin silloin. Tämän pakkauksen tilasin lähinnä työreissuja varten, on mukavampi matkustaa kun ei tarvitse raahata painavia pulloja montaa kappaletta mukana. Olen nyt testannut muutaman näistä pakkauksen liinoista ja ne poistavat kevyehkön perusarkimeikin kohtuullisesti, mutta hevimpää iltameikkiä saa hingata monella liinalla sekä viimeistellä puhdistus poispestävällä putsarilla. Liinojen käytön jälkeen ihoni hieman punoitti ja silmiä kirvelsi aavistuksen, tämä ei kuitenkaan ole niin paha, koska käytän tosiaan näitä vain työreissuillani joita on muutaman kerran kuukaudessa. 

Onko näistä jokin sinulle tuttu tuote ja mitä sinä olet pitänyt näistä? :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on myös tota mattavoidetta, ja se on kyllä hyvä :) Tuoksu on vähän hassu, ja jää kasvoille aika pitkäksi aikaa. Ei se kuitenkaan mitenkään häiritsevä ole..

    VastaaPoista
  2. tahma: Totta, tuoksu on melko erikoinen, mutta ihan kamalan häiritsevä, ainakaan vielä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)