perjantai 18. helmikuuta 2011

Bilka.Viimeksi kampaajalla käydessäni, ystävättäreni (joka omistaa kyseisen kampaamon) mainitsi minulle, että heille on tullut myyntiin bulgarialainen Bilka collection-kosmetiikkasarja. Olin heti tietysti pelkkänä korvana ja kokeilin muutaman tuotteen testeriä.
Kuten arvata saattaa, ihastuin testerin perusteella sarjan Mavrud grape-linjan 24 h-voiteeseen ja koska silmänympärysvoiteeni on melkein loppu, päätin ostaa sarjan silm.ymp.voiteen myös. Hintaa näillä kavereilla ei todellakaan ollut kovinkaan paljoa, 24 h-voide 14 € ja silm.ymp.voide 11,80 €. 
Tuotteet ovat bulgarialaista luonnonkosmetiikkaa ja Bulgariassa tätä sarjaa myydään mm. apteekeissa.

Kasvovoiteesta kerrotaan näin Bilkan kotisivuilla: 
MAVRUD kasvovoide sisältää viinirypäleensiemeneöljyä .Voide hidastaa ihon vanhenemisprosessia. Täyteläinen voide sisältää shea- eli karitevoita ja Mavrud-viinirypäleöljyä, jossa on paras luonnon tarjoama UV-suoja. Nämä aineet yhdessä kosteuttavat ja vahvistavat kasvojen ja kaulan ihoa parhaalla mahdollisella tavalla. Voide sisältää myös hyaluronihappoa, jolla on ihoa vahvistava vaikutus.

Ja silmänympärysvoiteesta näin:
 MAVRUD silmänympärysvoide sisältää viinirypäleensiemenöljyä, voide sopii erittäin hyvin myös herkän huultenympärys ihon hoitoon. Voide on ohut mutta erittäin kosteuttava ja imeytyy nopeasti, eikä aiheuta turvotusta herkälle silmänympärysiholle. Sopii kaikille ihotyypeille, kaikkein herkimmillekin. Iho nuorentuu voimakkaiden antioksidanttien ja polyfenolien ansiosta, ne vaikuttavat kollageenin ja elastiinin muodostumiseen ihokudoksessa ,joita saadaan viinirypäleensiemenjeöljystä. Iho vahvistuu ja kosteuden sitomiskyky ihossa paranee. Viinirypäleensiemenöljy sisältää lisäksi parhaan luonnon tarjoaman UV-suojan sekä hyarulonihappoa, jolla on ihoa vahvistava vaikutus.
Tuoksu on aivan ihana, makeahko, mutta raikas. Koostumus on todella pehmeää ja voide levittyy sekä imeytyy iholle erittäin hyvin. Iho tuntuu terveemmältä ja näyttää raikkaamalta. Silmänympärysvoide pehmensi ihanasti talven kuivattamia silmänympäryksiäni ja viikon käytön jälkeen olin huomaavinani aivan kuin juonteet olisivat ihan snadisti loiventuneet...? :) Itse olen kovin ihastunut tähän sarjaan ja luultavasti tulen jatkossa ostamaan myös lisää sarjan tuotteita.
Tätä sarjaa saa ostaa vain ja ainoastaan kampaamoista, Turun alueella tätä myy mm. kampaamo JepYep, mutta myös alueen muutamassa muussa kampaamossa on tämän kivan sarjan edustus. Bilkan suomenkielisillä sivuilla on nettikauppa jonka kautta näitä tuotteita pystyy myös tilaamaan.

Onko tämä tuotesarja sinulle entuudestaan tuttu?

1 kommentti:

  1. Täysin tuntematon nimi,täytyypä tarkastaa:) t. Hanna

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)