tiistai 11. tammikuuta 2011

Vanhan ystävän paluu ja ananasta kuivuuteen.

Kävin kuluttamassa viime perjantaina vapaapäiväni Leppävaaran Sellossa. Olen joskus muinoin asunut Lepuskissa ja Sello tuli silloin jo hyvin tutuksi. Nyt kun asun Varsinais-Suomessa, Selloon ei tule tietenkään lähdettyä tuosta noin vaan ja koska täällä omillakin hoodeilla riittää kauppakeskuksia, sinne asti lähteminen olisi aika turhaakin.

Turhaa ehkä, mutta joskus on vaan kiva lähteä roadtripille ja näin me teimme isännän kanssa yhteisenä vapaapäivänämme, pakkasimme itsemme autoon ja läksimme ostoksille Selloon :)

Isännän kohniessa jossain peliliikkeessä, suunnistin huvikseni Hairstoreen. Sama liike löytyy omilta kotikulmitanikin, mutta jostain syystä halusin vilkaista Sellon liikkeen tarjonnan.
Ja olipa hyvä, että poikkesin! Koska alekorissa lojuivat nämä kaverit:

*enkelikuoron laulua tähän kohtaan* Tämä TIGI:n Curls Rock-kiharavoide oli uskollinen ystäväni joskus muutama vuosi sitten ja tämän avulla sain maailman kauneimmat kiharat esiin luonnonkäkkyrästä hiuspehkostani. Tämän valmistus on kaiketi lopetettu (?) ja luulin, etten enää ikinä näkisi tätä vanhaa hyvää ystävääni. Sellon Hairstoressa näitä kuitenkin oli 5 euron kappalehintaan joten luonnollisesti ostin näitä heti 3 kpl. Nyt kun ajattelee, olisin voinut ostaa vaikka 5, mutta en sitten jostain syystä kehdannut hamstrata ihan luonnottoman paljoa. Tällä sai aikaan todella kauniit kiharat, alla muutama vanha kuva jossa kiharat ovat käsitelty tällä maailman parhaalla kiharavoiteella <3

Toinen positiivinen löytö oli tämä:


Wonder Mask Works Wonders :) 
Indeed, sanon minä! Crush-merkkinen ananaksen tuoksuinen kuivien ja värjättyjen hiusten tehonaamio. Litran pullo ja hinta 10 euroa, voitte varmaan arvata että kaupathan siitä syntyi. Olen nyt testannut tätä kerran ja täytyy sanoa, ettei mennyt kymppi hukkaan. Hiuksiin jää ihana ja raikas ananaksen tuoksu ja hiukset ovat helposti käsiteltävät, silkkiset, ilmavat ja kuohkeat :) Täydellinen hoitonaamio siis!

6 kommenttia:

 1. Onpa kiva tukka! Etenkin tuossa keskimmäisessä kuvassa sekä sinä että hiuksesi näytätte todella kauniilta. :)

  VastaaPoista
 2. Nekku: Kiitos :) <3 nuo ovat jo vanhoja kuvia (vuodelta 2006), mutta hiukset ovat taas saman väriset ja pituuskin melko lailla sama. Naama on kyllä rypistynyt noiden kuvien jälkeen :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat hiukset sulla ja olet todella kaunis! =)
  Halit!

  t.Birgit

  VastaaPoista
 4. Birgit: Kiitos oikein paljon kauniista kommentista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)