perjantai 7. tammikuuta 2011

Markettiluksusta.

Kosmetiikkanarkkarina arvostan laatua, vaikka joskus ostankin aivan nevahööd-merkkisiä kosmetiikkatuotteita jostain halpahallien löytökoreista.
Markettikosmetiikkojen ehdotonta aateliaa on eittämättä Herbinat ja XZ:t. Käytin kesällä Herbinan Marja Span putsaria joka oli todella hyvä ja XZ:n hiustenhoitotuotteita olen käyttänyt lähes tulkoon koko elämäni epäsäännöllisen säännöllisesti.

Ostolakossa-blogin Virve kirjoitteli joku aika takaperin XZ:n Xylitol-Hunaja-shampoosta + hoitsikasta ja kiinnostuin tietenkin heti kyseisistä tuotteista. Päätin eräällä kauppareissulla heittää nämä ihanuudet ostoskärryyn eikä sitä heittoa ole tarvinnut katua! Shampoo pesee tehokkaasti, mutta hellästi hiukset ja hoitsikka todella tekee tehtävänsä, eli pehmittää hiukset. Mulla ei ole hetkeen ollut näin ilmavia, pehmeitä ja hyväntuoksuisia hiuksia kuin nyt! Aivan loistotuotteet kertakaikkiaan ja eikä tarvitse maksaa itseään kipeäksi kun molemmat irtoaa yhteensä alle kuudella eurolla :)

Toinen positiivinen yllättäjä oli randomisti ja täysin impulsiivisesti ostettu Herbinan syväpuhdistava shampoo. Nyt kun olen taas blondi ei tarvitse pelätä värin haalistumista joten syväpuhdistuksen voi tehdä hiuksiin hyvällä mielellä. Tämä pesee muotoilutuotteiden jämät sekä poistaa metallit hiuksista todella tehokkaasti. Tuoksu on miellyttävä, tulee mieleen kesäinen mökkisauna :)

Tarjoustalo, tuo ikisuosikkini, tarjosi Herbinan Marja Spa-sarjan hiuslakkaa ja muotovaahtoa todella hyvään 1 euron kappalehintaan ennen joulua :) Molemmista tykkään, toimivat juuri niinkuin niiden pitääkin. Muotovaahdon kanssa tuli kivat kiharat jotka pysyi kauniina pari päivää :) Molemmissa ihana, tuttu mansikkajugurtin tuoksu :)


3 kommenttia:

 1. Olen kanssa käyttänyt yhden pullollisen tuota Herbinan syväputsaria ja ihan hyvää se on. Mulle tulee tuoksusta mieleen tosin rypäleet :)

  VastaaPoista
 2. Hei taas! Tämä ei liity tuohon postaukseesi mitenkään mutta kysyn, mikä tai mitkä ovat suosikkituoksusi Avonin tuoksuista? Olen lukenut blogisi kokonaan ja huomaan, että pidät paljon joistain Avonin tuotteista. Itsellänikin on Avonin tuotteita käytössä, siksi kiinnostaa kovastikin kokemuksesi niistä tuotteista. Että lisää vaan Avon-postauksia ja varsinkin uusista tuotteista mielipiteitä aina kun vain mahdollista.

  Nina

  VastaaPoista
 3. HeidiB: Juu, tuollaiseksi markettikosmeksi toimii ihan kivasti tosiaan :)

  Nina: Kiva kuulla! :) Kirjoittelen Avonin tuotteista paljon, koska toimin konsulttina ja olen sitä myöden "hurahtanut" niihin tuotteisiin :)
  Lempituoksujani Avonin valikoimassa ovat: Ice Sheers Refreshing, Eternal Magic, Far Away Dreams, Outspoken by Fergie, Simple Elements Meadow ja Pur Blanca.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)