perjantai 14. tammikuuta 2011

Attention!

Ajattelin antaa tälläisen pienen ennakkovaroituksen blogini uskollisille seuraajille, että tässä saattaa ehkä mennä muutama päivä, ehkä jopa viikkokin kun Nonnulassa on hiljaista.
Syy on se, että hukun tällä hetkellä töihini (don't get me wrong, mä rakastan työtäni joten hukkuminen ei ole mitenkään negatiivista). Mutta koska asioita pitää priorisoida, päivätyöni menee nyt blogin kirjoittamisen edelle ja  niin kauan kun töissä piisaa härdelliä + että mua viedään ympäri Suomenniemeä työmatkoille, mulla ei vaan enää riitä paukut bloggaamiseen tällä totutulla tahdilla.

Haluan kuitenkin antaa edes jonkin tasoista laatua lukijoilleni (en tosin tiedä olenko sitä tähänkään asti tarjonnut kovinkaan kummoisesti, mutta yrittänyt olen ainakin :) ja väsyneenä kirjoittaminen voi alkaa tökkiä siihen malliin, että laatuhan siinä ensimmäiseksi kärsii.

Tämä siis tiedoksi ainakin teille 48:lle rekisteröityneelle, ihanille ja tärkeille lukijoilleni, lupaan palata mestoille, mutta blogihiljaisuus voi kestää hetken.

Ideoita uusiin postauksiin on vaikka kuinka, esim. suuri hajuvesi-vertailu on tulossa sekä muutamat meikkikuvat. Tässä hiljaisten päivien aikana, jos halukkuutta löytyy, tänne saa jättää postausehdotuksia. Parhaimmat ehdotukset saatetaan palkita vaikka jollain mukavalla ;) Jos mieleen herää jotain kysymyksiä joihin olet halunnut saada vastauksia blogini tiimoilta, niitäkin saa tänne esittää. Käyn täällä kuitenkin lukemassa seuraamiani blogeja ja muutenkin kurkkimassa onko täällä kaikki hyvin :)

Blogin 1-vuotissyndetkin on tulossa tuossa Ystävänpäivänä jolloinka tiedossa on perinteinen blogiarvonta, joten kannattaa pysyä mun messissä, vaikka mä välillä olenkin maailmalla tekemässä töitä, mä kuitenkin aina palaan tarinoimaan tänne Nonnulaan :) Blogistani on tullut vuodessa minulle erittäin rakas harrastus, jota ilman on vaikea enää olla.


Välillä pitää levätä ettei uuvu ihan kokonaan :)

6 kommenttia:

 1. Voi hellunen kun toinen on suloinen!

  Tiedän tunteen kun on kiire,kaikkialle ei vaan pysty repeämään eikä tarvitsekkaan.

  VastaaPoista
 2. Moikka Nonnulaan!
  Täällä odotellaan kiltisti postauksia;-) Nämähän ovat niitä meidän ruuhkavuosia elämässä, joten anna mennä vaan!
  Iloa elämään!
  - Mallu

  VastaaPoista
 3. Ihana koiruli! Awww...
  Tee postaus vaikka jonkun ihmisen tyylistä, josta pidät ja jota ihailet..
  Tai no,hyviä sun postaukset kyllä aina on:)

  VastaaPoista
 4. Hei taas! Kävin kosmetologilla ja hän suositteli käyttämään ainakin kosteusvoiteen ja silmänympärysvoiteen samasta sarjasta. Onko kauhean väärin jos käyttää samanaikaisesti eri sarjojen voiteita? Entä jos vaihtelee voiteita usein ts. ei käytä useita kuukausia samaa voidetta? Kosmetologini oli sitä mieltä, että yhtä ja samaa voidetta pitäis käyttää pidempi (?) aika, että iho tottuisi voiteeseen. Itse tykkään vaihdella, en jotenkin pysty käyttämään yhtä ja samaa kovin pitkään. Onko sinulla tästä asiasta mielipidettä tai käsitystä? t. Nina

  VastaaPoista
 5. Nina: Itse käytän eri sarjojen päivävoidetta ja silmänympärysvoidetta. Sinänsä mielestäni sillä ei ole merkitystä, mutta tietenkin monet ihonhoitosarjat markkinoivat tuotteitaan niin, että yhdessä käytettyinä saa parhaan tehon niistä irti. Itse käytän myös monia eri rasvoja samanaikaisesti, koska minulla on aina pari purkkia avoinna, syy miksi teen niin on että kylmemmällä ilmalla ihoni kaipaa stydimpää kosteutusta kuin taas lämpimämmällä ilmalla riittää kevyempi voide.

  Neuvoni olisi sinulle, että käytä ihan niitä tuotteita mitä itse haluat ja mitkä parhaiten sinulle sopii :) Vaihdella voi ihan niin usein kuin haluaa jos siltä tuntuu eikä iho siitä kärsi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)