keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Alennus-Bruno.

Joskus kauppareissulla tulee tehtyä yllättäviä löytöjä. Joulun  jälkeen Cittarissa oli tuoksupakkauksia kympin kappalehintaan ja  huvikseni pysähdyin tuoksuttamaan niitä. Tarjolla oli Avrilia, Naomia, Katea, Kylietä, Beyonceeta, Espritiä, Snoopya(!), Celineä, Mexxiä, eli  näitä perinteisiä markettituoksuja.

Ja sitten joukossa oli myös tämä pakkaus:

Bruno Banani on myös markettimerkki johon en ole koskaan aiemmin tutustunut. Jotenkin pullot ovat vähän tylsiä ja halvan näköisiä vaikka tässä onkin laitettu lasinpuhaltajan luovuus kukkimaan pienen pullossa olevan mutkan muodossa. Nuuhkaisin tätä Brunon Magic Womania ja se tuoksuikin jostain syystä oikein kivalle nenussani! Päätin vielä kaiken uhallakin suihkaista tätä toppatakkini hihaan josta nuuhkutin tuoksua tarkemmin (okei, tiedän ei saisi koskaan suihkuttaa tuoksua vaatteelle) Annoin isännänkin tuoksuttaa ja hän sanoi heti, että "ei paha". Niinpä nappasin yhden ale-Brunopaketin ja laitoin sen kärryyni. Paketissa on siis tuoksun lisäksi vartalovoide ja suihkugeeli. 

Mullahan on hajuvesiä aivan riittävästi niinkuin olen joskus asiasta maininnutkin täällä. Mutta jos näin halvalla saa toimivan tuoksun joka ei haise tuoksu aivan jäätävälle kärpäsmyrkylle, sen voi ostaa huoleti. 

Onko joku muu tuoksutellut Brunoa?

2 kommenttia:

  1. Itselläni oli joskus Brunon Pure Woman tuoksu muutama vuosi sitten, joka sai myös muilta kehuja. Silloin se oli ihan kiva, mutta enää en kyllä muista mille tuoksuu. :)

    VastaaPoista
  2. Rairuu: Yllättävän kiva tosiaan tuo Brunon tuoksu, uskon, että se Pure Womankin on ollut hyvä :) Yksi mistä yllätyin oli tuo vartalovoide tuossa paketissa, mulla oli se nyt työreissussa mukana ja voide oli oikeasti tosi laadukkaan oloista + että iholle jäi tosi kiva tuoksu :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)