torstai 13. tammikuuta 2011

Ale-löytöjä Kick'sistä.

Kick'sistä on muodostumassa kovaa vauhtia kantiskauppani. Harmi vaan, että kotikulmiltani löytyy vain yksi Kick'sin liike ja se sijaitsee kauppakeskuksessa jonne meiltä on matkaa melkein 20 km =/ Mutta joskus silloin tällöin lähden kyseiseen kauppakeskukseen ostoksille ja silloin on päästävä ehdottomasti Kick'siin!

Viimeisimmällä reissullani tein mahtavia alelöytöjä:


Suunnistin luonnollisesti pöydän luo jossa oli iso lappu -70 %. Se alennusprosentti puhuttelee selkeästi minua eniten :) Pöydällä oli jäljellä kaksi Clarinsin meikkivoidetta joista toinen oli tämä Extra-Firming Foundation. Tämä lupaa kiinteyttää ja kuroa ikäihmisen kenties jo hieman roikkuvaa naamanahkaa napakammaksi. Testastin voidetta kämmenselkääni ja yllätyksekseni havaitsin, että sävy on aivan passeli iholleni ja koostumus tuntui aivan älyttömän kivalta! Hintaa tuotteelle jäi huikeat 13,50 € joka ei ole selektiivisen puolen meikkivoiteesta paha.

Tässä meikitön, aamupuhdistuksen läpi käynyt ikäihmisen ihoni.

Ja tässä sama naama ja iholla Clarinsin meikkivoide. Sävy on hyvä ja peittävyys sopiva. Loisto-ostos siis!

Nämä MUS:n luomarinapit olivat pöydässä jossa luki -50%. 

Tässä ensimmäinen  näistä kahdesta, Eyedust sävy golden mane. Aivan ihana, kimaltava, jauhemainen kultainen luomari. Otin kuvan salaman kanssa, koska ilman salamaa vanha ja väsynyt digipokkarini ei suostunut tallentamaan tämänkään vertaa tuotteessa olevaa kimalletta.

Ja tässä swatchattuna.

Toinen kaveri on Cyber Shadow sävy Grace joka on mukavuusalueeni ulkopuolelta oleva vihreä sävy. Ihstuin tähän sävyyn kuitenkin heti, koska tässä tuntui olevan kivasti pigmenttiä ja sävy taittaa iholla jotenkin kauniisti kultaan.

Ja swatchattuna.


Palasin vielä kerran -70 %:n pöytään ja löysin sieltä Be:yun Fruit & Glossyn -kiiltopunan sävyn nro 25 Strawberry Mousse. Hinta ei päätä enää huimannut, maksoin tästä kivasta arkipunasta 3 euroa.

Joku muu tehnyt hyviä löytöjä Kick'sin alesta? :)

5 kommenttia:

 1. Mä luulen, että tuo vihreä sopii sulle tosi hyvin, kannattaa välillä uskaltautua tuntemattomammille vesille. :) Nätti sävy ainakin, swatchista näkee hyvin sen kultaisen hohteen.

  VastaaPoista
 2. Tuo 20 km Kicksiin on aika lyhyt jos vertaa sitä meikäläisen 300 km lähimpään Kicksiin...voi minua parkaa!

  t. Nina

  VastaaPoista
 3. Nekku: Mä olen uskaltautunut kokeilemaan erilaisia vihreitä sävyjä luomareissa nyt viime aikoina, ennen se oli aivan nou-nou-väri jostain syystä mulle. Pitääkin tehdä tuolla kunnon meikki ja valokuvata se tänne :)

  Nina: Ai niin kun sulla oli noin kauhea matka! Okei, mä en enää kitise 20 km:sta mitään :D

  VastaaPoista
 4. Piti vielä palata kertomaan, että on mullakin Kicksiin n. 135 km (okei okei, Nina voitti tämän kisan, mutta silti). Ja Sokokselle n. 200 km. Eikä ole autoa. 20 kilometriä nyt vaikka kävelee... :D

  VastaaPoista
 5. Nekku: Okei :D sitä vaan ajattelee, että 20 km on ihan KAUHEA matka kun asuu isommassa kaupungissa, tuo, että on yli 100 km matkaa johonkin antaa perspektiiviä näihin omiin välimatkoihin täällä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)