torstai 30. joulukuuta 2010

Uutta hiusmallia + lilansininen meikki.

Leikkautin hiukseni jo melkein 3 vkoa sitten, mutta nyt vasta ehtii päivittämään tänne kuvia uudesta lookista :)

Annoin kampaajaystävälleni vapaat kädet, ainoa ehto oli, että hiukset pitää saada vielä edes pienelle ponnarille :) Väri on edelleen prosessissa. Kun vaihtaa mustasta oranssiin ja oranssista vaaleaan, se ei käy yhdessä yössä. Eikä kahdessakaan. Päälliosa hiuksista alkaa olemaan hyvän värinen, mutta latvat ovat vielä keltaoranssit eli ei kovin kauniit. Ehkä ne ajan myötä siitä muuttuvat paremmiksi :)
Tämä polkkis on tosi kiva, takaa lyhyempi ja pitenee eteen. Pituuseroa ei tosin tässä kuvassa pahemmin näy. Tämä toimii näin suorana sekä kiharana :) Ihanaa kun välillä uskaltaa repäistä ja leikkauttaa jonkin näköisen muodon ja mallin hiuksiinsa. Mulla oli taas pari vuotta pitkät hiukset ja kyllä niihinkin ajan myötä kyllästyy. Plus, että latvat alkoi olemaan sitä tasoa, että oli parempikin jo näyttää saksia niille!

Uuden tukan kunniaksi tein lilansinisen meikin käyttäen marraskuussa ostamaani Inglotin Freedom-paletin harmaanliloja ja jauheluomareista revontuli-väriä. Ja tälläinen lopputulos syntyi:
2 kommenttia:

  1. Todella, todella kaunis silmämeikki! Juuri nyt tykkään hirmuisesti tuollaisista dramaattisilta kontrasteista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)