torstai 9. joulukuuta 2010

Stenders.

 Käväisimme jouluostoksilla Jumbossa viime lauantaina ja koska sinne saakka lähdimme, oli pakko päästä Stenders-saippuakauppaan, josta olin kuullut niin paljon hyvää :)Mukaani tarttui seuraavanlaiset saippuat:(kuvaustekstit lainattu Stendersin sivuilta)

Vanilja-voidesaippua.
Voidesaippua miellyttävällä vaniljan tuoksulla, sisältää vaniljaa, shia, mango- ja kaakao öljyä. Puhdistaa ihoa hellävaroen, jättäen miellyttävän tuoksun. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. 

Kostea Ruohikko-saippua. 
Saippua juuri leikatun kostean ruohon tuoksulla, sisältää aloetta. Puhdistaa hellävaroen, jättäen miellyttävän tuoksun. Sopii kaikille ihotyypeille. 

Vadelma-Karhuvatukka-saippua.
Tästä ei löydy Stendersin kotisivuilla mitään mainintaa, liekö niin uusi tuote ettei ole vielä päivittynyt sinne?  Tai sitten sitä ei vain ole myynnissä nettikaupassa.Jokatapauksessa, saippua on todella herkullisen tuoksuinen, kuin metsämarjainen jugurtti! Jokaisen saippuan mukana tulee ihana pieni kortti jossa on tarkempi selostus saippuasta: Ihostasi tulee ennennäkemättömän pehmeä kun hellit sitä viehättävällä vadelman ja karhunvatukan tuoksulla! Glyseriini saippua on rikastettu voiteella, manteliöljyllä, vadelmauutteella ja ylang ylang eteerisellä öljyllä. Saippua puhdistaa, pehmentää ja kosteuttaa ihosi.

Lumisade-saippua.
Tätäkään saippuaa ei löydy nettisivuilta, mutta tuotekortissa lukee näin:
Saippua miellyttävän raikkaalla tuoksulla sisältäen viinirypäleen siemenöljyä sekä laventelin ja ruusupuun eteerisiä öljyjä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Minulla oli todellisia valinnan vaikeuksia kaupassa, koska olisin halunnut palan jokaista saippuaa sieltä, mutta jokin järki kuitenkin hommassa pitää olla joten valitsin nämä neljä. Olin etukäteen hieman kuikuillut Stendersin sivuilta ja ne kaikki saippuat jotka suunnittelin ostavani, jäivät kauppaan :D Tämä nelikko vei sydämeni heti miten!

Oletko sinä kokeillut Stendersin tuotteita? :)

4 kommenttia:

 1. Vaikka Vantaalla asun,niin en ole uskaltanut Jumboon mennä, kun siellä olisi tuo ihanuus saippuataivas ja Inglotkin, lompakko itkisi verta, ja kun mitään uutta en varsinaisesti edes tarvitse, niin en vielä mene käymään :)

  VastaaPoista
 2. Ruu: Vaarallisia paikkoja kyllä molemmat! :D Takuuvarmaa rahanmenoa...:)

  VastaaPoista
 3. Hmm... huonomminkin voi värikosmetiikan ystävä käyttää rahansa kuin Inglotiin, siellä hinnat ovat tosi kohtuulliset.

  Olen ostanut Stendersin saippuoita, mutta en päässyt kokeilemaan, kun niistä tulee niin sopivia pieniä joululahjoja. Yksi täytyy varmaan ottaa käyttöön, niin voi arvoida laadun. Tuoksut ja värit ovat ainakin ihanat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)