tiistai 7. joulukuuta 2010

Lop lop loppu.

Loppunsa ovat nähneet seuraavat yksilöt:

(Pahoittelut hyvin huonosta kuvanlaadusta, en ymmärrä miksi nappasin tästä näin epäselvän otoksen) Lorkun Elvital Nourishing Day Treatment. Ostin tämän joskus jostain Tarjoustalon halpakorista muutamalla eurolla. En oikein ymmärrä tätä sanaa "day" tämän tuotteen yhteydessä. Kaiken uhallakin olen laittanut tätä hiuksiini joskus myös ILTAISIN ja mitään katastrofia ei ole syntynyt. Ostin tämän koska tämän tarkoitus on kaiketi sulkea hiuksen pintaa ja silottaa hapsottavia latvoja. Tämä toimi siinä hommassa ihan ok, mutta mitään ylimpiä frendejä meistä ei tullut. Ihan kiva, mutta ei harmita kun loppui. Tuoksu oli melko voimakkaan hunajainen ja tuoksui hiuksissa hyvin pitkään. 

Tämän tuotteen loppuminen vähän kyllä harmitti. Niven pekkaperus-vartalovoide on ollut ikisuosikkini varmaankin lukioikäisestä asti. Tuotteessa on niin ihana puhdas, raikas tuoksu ja voide imeytyy loistavasti ihoon. Tämä on Nivean sitä vanhempaa pullomallia, nykyään pullot ovat virtaviivaisempia, mutta toivon sisällön olevan edelleen tämä sama ihana.

Avonin ikisuosikkini Anew Reversalist-seerumi loppui. Tästä tykkään kuin mielipuoli polkupyörästä! Tämä siloittaa ikäihmisen ihon kauniisti ja saa ihon pienet virheet olemattomiksi. Lähinnä yökäyttöön tarkoitettua seerumia olen käyttänyt myös silloin tällöin meikinalustajana, koska tällä saa vaan niin ihanan pinnan iholle aikaiseksi. Ei hätää vaikka tämä puteli loppui, mulla on näitä 4 uutta odottamassa kaapissa vielä.. :D

Kerrankin jokin meikkituote loppui! Avonin Glimmerstick Brow Definer, sävy dark brown loppui. Tykkäsin tosi paljon tästä kulmaväristä. Kynä on itsestään terottuva ja kesti melko pitkään. Muistaakseni ostin tämän viime keväänä (?) Varmasti palaan tähän jossain kohtaa, mutta nyt tämän seuraajana toimii Rimmelin kulmakynä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)