torstai 23. joulukuuta 2010

Kampanjan 17 Avonit.

Kampanjan 17 mukana tulivat:

Avonilla on todella runsas tuoksuvalikoima ja siihen tuli jälleen yksi uusi jäsen lisää. Simply Because for her on todella kukkainen tuoksu jossa on lycheetä, pinkkiä pionia ja vaniljaa. Luulin etukäteen, että tämä olisi tuoksu johon rakastuisin, mutta näin ei käynytkään. Tuoksu ei ole huono tai mitenkään paha, se ei vaan ole minun tyyppinen. Näytin tätä äidilleni ja sanoin, että tämä on mielestäni teinityttöjen tai siis nuorempien tyttöjen tuoksu. Äitini tuoksutteli tätä ja totesi pitävänsä tästä todella paljon :D eli mun ei kannata ainakaan alkaa segmentoimaan tuoksuja eri ikäisille ihmisille. Lupasin antaa tämän äidilleni, koska minulla on tuoksuja aivan liikaa riittävästi.

Rakastan Avonin kylpyvaahtoja koska ne ovat erinomaisia käsi/suihkusaippuoita. Nyt uutuustuoksuna tulee myyntiin Vanilla-Peach jossa on todella herkullinen ja pehmeä, jugurttimainen tuoksu. Tämä on taas näitä tuotteita joita suorastaan tekisi mieli hörpätä tai ainakin edes vähän maistaa :D

Koska kyseessä oli vuoden viimoinen kampanja moni tuote oli viimeistä kertaa myynnissä. Tämä keijusaippuaksi ristimäni Enchanted-suihkugeeli poistui myös myynnistä, mikä on todella harmi. Siksi hamstrasin tätä kaksi isoa 500 ml:n pulloa varastoon. Niitä sitten käytän nuukasti, jotta saisin mahd. pitkään nauttia tästä ihanasta tuoksusta.

Toinen myynnistä poistuva sarja on Thaimaan Lootuskukka, josta nyt ensin poistui kaikkien aikojen paras hiusnaamio (kaksi tuubia varastoon) ja kampanjassa 2 poistuva maailman paras vartalovoide (2 purkkia varastoon). En todellakaan ymmärrä miksi näitä hyviä tuotteita pitää lopettaa? Mur.

Sain myyntilahjaksi Anew Clinical-sarjan Luminosity-voiteen. Tai siis kaksi. Tämäkin on poistuva tuote. Luminosity-voide on tarkoitettu yökäyttöön ja se korjaa ihon värivirheitä joita on tullut ikääntymisen myötä. Lisäksi se ehkäisee uusien ns. maksaläiskien syntymistä. Tykkään voiteesta todella paljon, se kosteuttaa kivasti ja jättää ihon pehmeäksi. Sarjaan kuuluu myös seerumi joka ajaa aivan samaa asiaa kuin tämä voidekin ja se jää ainakin toistaiseksi myyntiin.

Kannustimena tuli Nailwear Pro-sarjan Gunmetal-sävyinen uutuuslakka. Minulla on tämän sävyinen China Glazen lakka, joten tämä lähtee kiertoon jossain kohtaa.

Tämä kolmikko oli todella iloinen yllätys. Avon Care-sarja on todella huokea, mutta silti laadukas ihonhoitosarja. Nyt koko sarja uudistui kertaheitolla ja sarjaan tulee myyntiin kampanjassa 1 nämä ihanat kasvovoiteet. 
Ylinnä oleva Light Moisture-geelivoide raikastaa ja silottaa ihoa ja antaa iholle mattapinnan. Voide imeytyy nopeasti iholle. Tuote sisältää kurkkua ja vihreää teetä. (Tästä tuli isännän uusi suosikkivoide)
Keskimmäisenä oleva Renewing Moisture-voide sisältää anti-aging-yhdistelmän ja näin ollen kiinteyttää ihoa. Se täyttää ohuet juonteet ja nopeuttaa kollageenin tuotantoa.
Alimmaisena on oma henkilökohtainen suosikkini, Rich Moisture-voide joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Se tuntuu iholla todella pehmeältä ja silottavalta. Voide sisältää soijapapua ja E-vitamiinia.
Nyt tulee paras: Nämä 100 ml:set purkit maksavat 2,90 € kpl kampanjassa 1.
Sarjaan on tulossa myös kasvoputsari, vartalovoiteita, käsivoiteita ja huulirasvoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)