keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Hiusnannaa eli naamioita.

Hiustuotteissa rakastan erityisesti naamioita jotka tekevät hiuksistani silkkiset ja pehmeät. Kerroinkin jokin aika sitten hiusnaamioista joita minulla on entuudestaan, mutta varmaan arvaattekin, että kosmetiikan suhteen suuruudenhulluna ihmisenä olen ostanut jälleen muutaman naamion lisää.

Hairstoren megatilaukseni sisälsi luonnollisestikin myös hiusnaamioita. Olen nyt tähän mennessä ehtinyt testaamaan vasta tuon keskellä olevan xclusive Come Alive Treatment-naamion ja oikealla olevan disp core deep repair-naamion. Mimon naamio on vielä kokeilematta.

Tuubin takaosan teksti lupaa yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista ja tuote kyllä lunastaa lupauksensa. Annoin naamion vaikuttaa hiuksissa hyvän tovin, reilusti päälle 15 min ja lopputulos oli tosiaan silkkinen ja pehmeä. Yllättävä seikka oli myös tämä, että kun sain föönattua hiukset, ne olivat ilmavat, niissä oli tekstuuria ja volyymia! Harvinaista käytöstä hiusnaamiolle, yleensä lopputulos on melko päätä myöden menevä. Tuoksu on melko kummallinen, palaneen kinuskin ja muovin kombinaatio. Houkuttelevaako? No ei, mutta jos tuote toimii, tuoksu on sivuseikka. Ja kummallinen tuoksu ei (onneksi) jäänyt pesun jälkeen hiuksiin löyhkäämään.

Ylimmässä kuvassa oikealla on disp Core Deep Repair Plus-naamio. Tuote tuoksuu hyvältä, mutta purkista katsottuna koostumus näytti vähän saippuamaiselta! Siksi mua "pelotti" kokeilla tätä, koska hirvitti jos tämä olisikin ollut jotain saippuamössöä ja hiukset olisivat olleet aivan kovat käppyrät käsittelyn jälkeen! Pelkoni olivat turhat. Todella turhat. Tämä levittyi hiuksiin todella hyvin ja hetimiten tunsi miten tämä alkoi tehdä taikojaan. Annoin vaikuttaa ehkä juuri sen minimin eli 5 minuuttia ja hiukset olivat aivan superpehmeät, jopa märkinäkin! Oli oikein ilo föönata kun harja liukui hiusten läpi tuosta noin vaan ja föönaustulos oli sileä, pehmeä ja hyvän tuoksuinen. Love this! 

Kolmas naamio on MIMO:n hoitonaamio joka on vielä testaamatta. Purkin teksti lupaa hyvää ja koostumus näyttää hyvältä, sellaiselta balsamimaiselta jugurtilta. Tuoksu tuntui nenuun miellyttävältä. Onkos tätä kukaan testannut? Mitä mietteitä herätti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)