perjantai 3. joulukuuta 2010

Blondi.

Olen elämäni aikana värjännyt hiuksiani lukuisilla eri väreillä ja jostain syystä palaan aina pienten brunette- ja punaisten syrjähyppyjen jälkeen vaaleaan.
Pari vuotta sitten keväällä olin vaalea ja kyllästyin silloin siihen totaalisesti. Muutuin bruneteksi ja sitä kautta värini tummeni lähes mustaksi. Sitten tämän vuoden keväällä alkoi tummuus tympiä oikein big time ja värinpoiston jälkeen olin pirteä porkkanapää.

Pitkin syksyä olen haaveillut taas olevani vaalea. Kampaaja-ystäväni toteutti hyvin haaveeni ja värjäsi porkkanan väriset kutrini kauniin luonnollisen vaaleiksi. Nyt kuitenkin alkoi juurikasvu sen verran pahasti jo ärvöttämään, että sille piti tehdä jotain. Koska olen vuosikaudet värjännyt itse myös hiuksiani, marssin kauppaan ja valkkasin sieltä sopivat värit. Halusin säilyttää saman luonnonkauniin vaaleuden, mutta halusin juurikasvun piiloon sekä himmentää keltaisuutta pois hiuksistani.


Päädyin ostamaan hellävaraisempaa vaalennusainetta hiuksiini. Kerran aiemmin jo kokeilemani Lorkun Casting Creme Gloss -väri (sävy Light Pearl Blonde)  sopi suunnitelmaani täydellisesti. Kyseinen värihän on ilman ammoniakkia ja se sopii luonnonkarheille kutreilleni erittäin mainiosti. Mitä turhaan enempää lisäämään karheutta ja kuivuutta. Lorkun värin kaveriksi ostin monissa blogeissakin vilahtaneen Biozellin Viileän Vaalea-intensiivisävytteen jolla ajattelin saavani varsinkin latvojeni keltaisuutta pois. Koko päähän tätä en uskaltanut laittaa, koska vaikka haluankin olla viileän vaalea ilman keltaisuutta, en silti halua olla harmaa. Minulla on erittäin karvaita kokemuksia tuhkanvaaleiden värien käytöstä, niillä jos millä saa komian harmaat hiukset! Ei kiitos.

BEFORE
Lähtötilanne oli siis hiuksissani tämä. Varsinkin latvoissa on kovinkin lämmin sävy ja päälaeltakin (jota nyt ei kuvassa näy) hiukset olivat hyvin kellertävät.AFTER
Olin värjäystulokseen tosi tyytyväinen, hiuksista ei tulleet harmaat ja keltaisuus + kuparisuuskin häivyttyi aika lailla. Lopputulos on kaunis luonnollisen vaalea, ei mikään peroksidihirvitys. Tykästyin tuohon Biozellin intensiivisävytteeseen. Se levittyi hyvin hiuksiin ja eikä tuonut liian voimakasta harmaan sävyä. Levitin sitä tosiaan vain latvoihin, jossa oli eniten lämmintä väriä entuudestaan. 

Oletko sinä kokeillut Biozellin intensiivisävytteitä tai Lorkun Creme Gloss-värejä? :)

2 kommenttia:

  1. En ole kokeillut kumpaakaan noista, mutta nyt kyllä kiinnostuin tuosta Biozellistä. Täytyypi testata!

    VastaaPoista
  2. Light-heeled rush: Kannattaa kokeilla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)