perjantai 12. marraskuuta 2010

Loplop loppu.

Muutama puteli on jälleen päässyt tyhjäksi:

Ostin tämän elämäni ensimmäisen kuivashampoon elokuussa ja nyt hän sitten loppui. Tilasin Nelly.comista Lee Staffordin hiustuotteita ja nappasin tämän virtuaaliseen ostoskoriini samalla kerralla. Tämän myötä minusta tuli kuivashampoofani ja nyt kun tämä loppui, tuntuu että olen ihan hukassa! Lisää on siis saatava a.s.a.p. Sitä en tiedä ostanko tätä kyseistä kuivashampoota lisää, tämä ei ollut huono, mutta vähän nurisen kuitenkin tästä. Ensinnäkin tuoksu on kohtuu voimakas ja pidemmän päälle hyvinkin ärsyttävää laatua. Toiseksi tämä jättää hiuksiin aavistuksen valkean värin. Se ei sinänsä haittaa nyt kun olen taas blondi, mutta tuossa joku aika sitten kun olin vielä punapää, se hieman häiritsi. Oli kuin olisin harmaantunut tyvestä. Mutta hyvä aine tämä muuten oli, kohotti tyveä ja pelasti aamulla hiukset jos ei niitä ehtinyt pestä. 

Tykkään tosi paljon Avonin Naturals-sarjan vartalovoiteista. En niinkään siksi, että ne olisivat huippuhyviä kosteuttajia, vaan siksi että näissä on niin kivat tuoksut. Voide sopii peruskosteutukseen tosi kivasti ja plussana saa pitkään kestävän hedelmäisen/marjaisan tuoksun iholle. Nyt loppuun tuli sarjan Vadelma-voide josta tykkäsin viimeiseen pisaraan asti. Vadelma ei tuoksu voiteessa mitenkään teolliselle vaan yllättävän aidolle, kuin seisoisi vadelmapuskassa nuuhkimassa :) Harmi vain, että tämä(kin) Naturalsin sarja loppuu tämän vuoden vimpassa kampanjassa :(

Tässä on ehdoton suosikkituotteeni. Avonin Anew Rejuvenate-sarjan virkistävä puhdistusgeeli. Rejuvenate-sarja on tarkoitettu 25-30+-vuotiaille, mutta esim. äitini (56.v) käyttää tätä putsaria. Aamupuhdistukseen tämä on loistotuote. Koostumus on kirkasta geeliä jossa on vaaleanvihreitä happipalluroita jotka rikkoontuvat iholla. Tuote virkistää kasvot välittömästi ja toimii aamuisin kivana herättäjänä. Tämä ei sovellu meikinpuhdistukseen, mutta muuten kasvojen puhdistukseen kyllä. Tulen varmasti jatkossa ostamaan tätä lisääkin.

Tämä tuote ei loppunut itseltäni vaan mieheltäni :D Kyseessä on Avonin lastensarjan Apina-suihkusaippua jonka ostin kerran miehelleni hyvänmielen-lahjaksi :) Tuote on perussuihkusaippuaa jossa on lapsia (ja myös aikuisiakin) miellyttävä mansikan tuoksu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)